Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:55:20

Координаційна рада по організації пасажирських автоперевезень при ОДА розглянула пропозиції перевізників

14.02.2015   12:49Агенцiя

13 лютого відбулось засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень в області.

Під час засідання були розглянуті питання щодо змін розкладу руху автобусів, укладання додаткових угод на обслуговування рейсів, відновлення маршрутів та належне їх обслуговування.

За результатами обговорення Координаційною радою було ухвалене рішення про розірвання одного договору на перевезення пасажирів. Відмовлено також у двох клопотаннях перевізників з приводу зміни днів та часу руху автобусів. По інших двох випадках вирішено додатково розглянути пропозиції підприємців-перевізників після проведення конкурсів на відповідних маршрутах. А одному перевізнику винесено попередження про недопустимість неналежного обслуговування пасажирів та зриви рейсів.

– Головні завдання влади та перевізників – це безпечний та комфортне перевезення людей. А ще регулярність та вчасність рейсів, – каже голова Координаційної ради, начальник Управління промисловості, транспорту та зв’язку ОДА Сергій Меженний.

Нагадаємо, що Координаційна рада облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень є консультативно-дорадчим органом. Основні напрями діяльності – внесення пропозицій та рекомендацій до рішень облдержадміністрації з організації пасажирських перевезень на міжміських та приміських автобусних маршрутах, що не виходять за межі області.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини