Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:06:35

Сергій Журман: Давайте не забувати, що найскладніше зараз родинам військовослужбовців та тим, хто повернувся із зони проведення АТО

15.12.2014   15:29Агенцiя

Про це в.о. голови обласної державної адміністрації говорив сьогодні, 15 грудня під час оперативної наради з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації.

– На сьогодні психологічну допомогу надано 148 військовослужбовцям. Це, звичайно, добре, але ж тих, хто її потребує, набагато більше.

Місцеві управління соціального захисту населення, органи охорони здоров’я, освіти, громадські організації та психологи-волонтери мають чітко скоординувати свою роботу щодо врегулювати питання реабілітації як тих, хто раніше служив, так і тих, хто ще нині перебуває у зоні АТО. Не забувайте і про родини, які теж несуть психологічний тягар. Ми не маємо права чекати, допоки вони самі попросять про допомогу. Вчасно виявити тих, хто її потребує – ось наше основне завдання, - підкреслив Сергій Журман.

Сьогодні органи соціального захисту продовжують відвідувати родини мобілізованих до лав Збройних Сил України на надавати необхідну допомогу. Як і раніше, основні питання, які потребують вирішення – матеріальна допомога, ремонт приміщень, заготівля сіна, випас худоби, завезення дров, твердого палива та скрапленого газу.

– Не втрачати з поля зору тих, кому зараз найважче – учасників АТО і їхні родини – це чи не основне завдання влади на місцях та керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, - зауважив Сергій Журман.

В ході оперативної наради також обговорені актуальні питання соціально-економічного розвитку області – зокрема, проходження опалювального сезону, питання щодо забезпечення в осінньо-зимовий період населення природним газом та електроенергією, раціонального використання бюджетних коштів тощо.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини