Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:57:12

Реалії надання адміністративних послуг населенню в м. Прилуки

30.10.2014   08:08Агенцiя

Небайдужі представники громадських організацій, керівництво та працівники Прилуцького Центру надання адміністративних послуг та Прилуцької міської ради долучились до обговорення Аналітичного звіту на круглому столі "Вдосконалення діяльності Центру надання адміністративних послуг: обговорення проблем та перспективи їх подолання", який пройшов 28 жовтня м. Прилуки.

Протягом півроку громадські організації Центр Доброчин та Чернігівський Центр Прав Людини здійснювали моніторинг та оцінку діяльності Центрів надання адміністративних послуг Чернігівської області, зокрема ЦНАП міста Прилуки та Городнянської райдержадміністрації, за результатами якого і було видано Аналітичний звіт.Звіт можна завантажити тут.

В цілому загальні висновки про діяльність ЦНАП є позитивними.Відмічено, що при проведенні спостережень нарікань від відвідувачів щодо роботи ЦНАПу не виникало. Доступністю інформування про процедури отримання адміністративних послуг, якістю консультування в Центрі залишилися задоволені всі без виключення респонденти, які взяли участь в опитуванні.Одержувачі послуг в цілому були задоволені якістю обслуговування.

Також було озвучено низку проблем, які заважають залучити до участі в роботі ЦНАПу більше коло надавачів послуг та вивести якість надання послуг через Центр на більш високий рівень.

Учасники заходу обговорили результати моніторингу та напрацювали рекомендації щодо вдосконалення діяльності ЦНАПів. Отримана інформація стане основною для прийняття адміністративних рішень щодо фінансових аспектів, кадрових рішень та залучення потенціалу громадськості на забезпечення надання якісних адміністративних послуг споживачам усіх категорій.

Дрозд Наталія


* * *
Метою проекту «Підвищення ефективності діяльності Центрів надання адміністративних послуг Чернігівщини через громадський моніторинг та лобіювання пропозицій», що здійснюється Центром «Доброчин» є громадський моніторинг та оцінка діяльності ЦНАП Чернігівської області для забезпечення надання якісних послуг усім категоріям споживачів.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини