Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:43:15

Екологічний транспорт треба розвивати

24.10.2014   15:36Агенцiя

У цьому переконаний кандидат у народні депутати України від округу №205 Анатолій Долеско. Щоб обговорити питання транспортної галузі, він зустрівся з колективом Чернігівського тролейбусного управління.

Реформування системи громадських перевезень та покращення їх якості особливо хвилює чернігівців. Потребу в цьому бачить і сам начальник Чернігівського тролейбусного управління Олег Коржов. Керівник наголосив, що держава сьогодні не виконує своїх зобов’язань щодо необхідного фінансування, а тому існують проблеми з постачанням та обслуговуванням рухомого складу.

Анатолій Долеско оглянув господарство тролейбусного управління та звернув увагу на занедбаністьмашин, що виходять на лінію. Сам же кандидат вбачає вихід із ситуації у здійсненні комплексних ефективних заходів.

— Я вважаю, що всі питання, які стосуються оновлення парку, придбання технічних механізмів для ремонту тролейбусів повинні вирішуватися централізовано, а їх фінансування необхідно здійснювати з бюджету міста, — підкреслив Анатолій Долеско. — Після децентралізації бюджету місто отримає необхідні кошти, за рахунок яких можна буде залучити додаткові ресурси, приміром, пільгове фінансування, для закупівлі нових тролейбусів та загального оновлення парку.

Анатолій Долеско зазначив, що розвиток електротранспорту повинен стати в державній політиці пріоритетним, адже він є екологічним видом транспорту.

PR

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини