Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 20:51:56

Зняли свої кандидатури на користь Анатолія Євлахова. ФОТО

18.10.2014   11:14Агенцiя

Минулого тижня двоє кандидатів у народні депутати України, які балотувались по 207-му виборчому округу, заявили про припинення передвиборної боротьби і зняття своїх кандидатур на користь Анатолія Євлахова.

Григорій_Божок і Андрій Жадченко наголосили на необхідності єднання демократичних сил, аби запобігти появі у складі Верховної Ради депутатів минулого скликання, які заплямували себе антинародними діями та співпрацею з режимом Януковича.

Підтвердженням бажання українців єднатися навколо демократичних сил стало зняття своїх кандидатур  ще двома кандидатами у народні депутати, які балотувалися по 207-му виборчому округу, – Сергієм Сергієнком та Юрієм Євтушенком.

Українці завжди об’єднуються, коли настає реальна загроза. Сьогодні загроза – це старі обличчя у Верховній Раді, це депутати, які крадуть, беруть хабарі, стають мільярдерами в той час, коли населення не має гідних зарплат, якісного медичного обслуговування, тепла в домівках!

«Зараз не потрібні чвари і  політичні конфлікти, зараз як ніколи потрібна єдність усіх», – заявив, своєю чергою, у виступі кандидат у народні депутати України Анатолій Євлахов під час зустрічі з виборцями у місті Городня 17 жовтня.



Він зазначив, що парламентські вибори – це надважливий крок для очищення влади, а після 26 жовтня склад Верховної Ради може оновитися майже на 70 відсотків. І лише волею виборців новим депутатам буде надана можливість зробити ті перетворення, на які українці чекають уже кілька десятиліть.

Анатолій Євлахов також доповів присутнім про основні завдання, які стоять перед країною і які президентська команда – за підтримки народу – обов’язково реалізує. Зокрема, про захист територіальної цілісності України, звільнення від корупції, гідний рівень зарплат і пенсій, а також реформу місцевого самоврядування, зміни у податковій системі, медичну реформу тощо.

Символічним стало й те, що Центральна площа міста Городня на один день стала «оновленою та очищеною» від символу комуністичного режиму. На час проведення зустрічі постать Леніна зникла за сценічними декораціями, з яких лунали звернення народного артиста України Тараса Петриненка та Тетяни Горобець на підтримку єдиного кандидата від демократичних сил по 207 округу – Анатолія Євлахова.

Наприкінці виступу Анатолій Євлахов закликав присутніх зберегти Україну, зробити правильний вибір і разом йти до нових стандартів життя.

Віктор МИХАЙЛЕНКО, фото Марії ЛИСИЦІ

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.