Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:59:38

Голосую за Анатолія Долеско

17.10.2014   10:56Агенцiя

Біатлоністи з кандидатом визначилися.

Оксана Хвостенко, чотирикратна призерка чемпіонату світу з біатлону:

— На питання, як я пов’язала своє життя зі спортом, відповідаю просто: прийшла покататися на лижах і… залишилася тут до сьогодні. Раніше умов на цій базі практично не було. Тренувалися з перешкодами, бо траса вся у вибоїнах, часто доводилося падати. Але без цього у великому спорті ніяк.
Нині лижна траса в Чернігові вважається однією з найкращих в Україні. Створюються умови для розвитку дітей — їх не порівняєш із тими, коли ми тренувалися.

Маленьких спортсменів тут тренуються, а ми допомагаємо цим талантам стати ще вправнішими. Групи переповнені, особливо взимку, людського ресурсу фізично не вистачає. Утім, навіть не це найбільша проблема чернігівських біатлоністів та лижників.

Лижна траса була неосвітлена, і пізньої пори проводити заняття не було змоги, особливо у зимовий та осінній період.

Коли на нашу базу приїхав Анатолій Долеско й почав розказувати, що допоможе вирішити проблеми із безпросвітним майбутнім траси, у нас зародилася надія. Утім, строки, які від пообіцяв (а це всього лише тиждень), нам здавалися нереальними. Коли ж побачили електриків та перші встановлені ліхтарі, повірили в диво. Ви навіть не уявляєте собі, наскільки це важливо для нас, тренерів, для діток, які тут займаються.

Переконана: біатлонній базі в Чернігові не буде рівних. Більше того, це не просто освітлена траса, це внесок у світле майбутнє наших спортсменів. А вони, я впевнена, не підведуть. Наша збірна найурожайніша в Україні за кількістю нагород на різних змаганнях Європи та світу.

Я знаю, що й сам Анатолій Долеско колись професійно займався спортом. Він розуміє, наскільки це важливо, тому й усіляко підтримує наші ініціативи та починання.
Біатлоністи Чернігівщини — за Долеско!

Саме такі люди потрібні Чернігову

Олена Жовтопляс, директор Чернігівського ліцею №15:


-Як зараз пам`ятаю 1987-й рік. Саме тоді я прийшла в нашу школу № 15 директором :тільки уявити – майже 3000 дітей, 78 класів! Не школа, а вулик! І в цьому вулику я вже 27-м років.

Кожен день у школі -це маленька історія, що повторюється з дня у день, з року в рік. Але з усього все ж таки врізаються в пам`ять окремі учні- особливо обдаровані, відмінники, діти із нестандартним мисленням та поглядом на світ.

У нас зберігаються всі журнали минулих років. Отак відкриваєш, і тут тобі всі списки, кожного починаєш згадувати. 89-й рік особливо запам`ятався. Саме тоді ми створили учнівське самоврядування. Це була ініціатива самих же дітей. Хлопці допомагали найбільше. Анатолій завжди був попереду. По-господарськи виважено підходив до будь-якої справи. Легко організовував навколо себе інших однокласників.

Ось його оцінки. Майже одні п`ятірки. З української мови з хлопців тільки у нього було «відмінно». Дуже старанний, уроків не прогулював. Встигав ще й виступати із естрадним оркестром. В актовій залі в нас була радіорубка -там до пізнього вечора грали.

Анатолій ще в школі був не по дитячому дорослий, уже тоді знав, чого хоче від життя. Його цілеспрямованості можна було тільки позаздрити. Він цікавився історією, аналізував події, робив висновки. І вже тоді мав усвідомлення того, що їхнє покоління стоїть на порозі доленосних змін.

Дуже рада була зустріти  Анатолія, коли прийшов на День учителя із величезним букетом троянд. Статечний дорослий чоловік, а зайшов у свій клас із таким хвилюванням, як школяр. Він ніколи не стояв  осторонь проблем школи, не забуває вчителів. Зараз основна проблема  – матеріально-технічна база закладу . Й Анатолій Долеско всіляко нам сприяє у її  вирішенні. Раніше він  згуртовував однокласників для вирішення питань , а тепер впливових людей та меценатів, які допомагають школам міста виживати у складні часи недофінансування.

Я переконана: з нього вийде хороший політик. Хоча сам він із політикою ніколи не хотів себе пов`язувати. Він умілий керівник, організатор - такі люди потрібні Чернігову. Щоб відчувалася рука дбайливого господаря. Переконана, що з таким представником у Верховній Раді у Чернігова велике майбутнє.

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини