Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 15:22:33

Дебати визначили лідера перегонів у 207 окрузі - це ТРОФИМЕНКО

16.10.2014   14:53Агенцiя

Північний виборчий округ Чернігівської області одержав свого лідера. Це показали і дебати між кандидатами по 207 виборчому округу, які були записані і для телебачення. Серйозна розмова кандидатів відбулася у залі бібліотеки Городянського районного будинку культури.

Чого бояться кандидати?

Із 17 кандидатів – більшість злякалася приходити на публічний захід. Адже потрібно не  десь на вухо нашептати, а показати, що ти розумній, професіонал і  готовий до роботи в парламенті. І можеш покращити життя людей в окрузі, в  нашій області  і в Україні.

 Не прийшли на дебати ті, хто літають по небу і ті,  кого ще водять за руку або сильні, або впливові родичі.

Шкода, що жителі Городнянського, Коропського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сосницького, Щорського районів  так і не дізнається  чи уміють ці депутати  бодай говорити самі.

Безпартійний  і  безстрашний

Із самого початку дебатів лідерство захопив єдиний безпартійний кандидат, заслужений  юрист України Володимир ТРОФИМЕНКО.
Його  програма і мета та відповіді  були короткими, чіткими і влучними. 
Перше  - встановити мир в Україні.  Встановити закон і порядок та пересадити корупціонерів. І третє  - негайно розробити і ухвалити пакет законів для розвитку села.
- Всі втомилися від війни. Треба  негайно ухвалювати закони для економіки.  А хто в нинішній раді розробить ці закони, коли там охоронці олігархи і їх банщики, які пройшли за списками у Раду? Не можна допустити  знову в парламент тих, хто допустив  ухвалення законів 16 січня, які спровокували ріки крові в Україні, - сказав він.

Найбільше питали  орденоносця

Кандидати в депутати по виборчому округу № 207 найбільше питань ставили саме Володимиру ТРОФИМЕНКУ. Адже  визнали його авторитет і запитували його, як вирішити ту чи іншу проблему з точки зору закону. Слухали і мотали на вус.

- Я хотів би звернутися до найбільш авторитетного фахівця, що зібралися серед нас – Заслуженого юриста, - чулося під час дебатів.

Було видно, що він невипадково одержав орден першого ступеня „За заслуги у захисті прав  і свобод людини”.

ТРОФИМЕНКО  виявився найбільш тверезомислячою людиною.

Як мають виплачувати зарплати

Більшість учасників дебатів, зокрема і комуніст, не могли пояснити толком, чому  на Чернігівщині  не вистачає грошей на  виплати зарплат і чому це відбувається.

Трофименко швидко на пальцях пояснив, яких законів наприймали депутати, що треба  робити.
Всі, наприклад, говорили про децентралізацію, а один Трофименко, показав що потрібна зміни в законодавстві, і як треба  зробити, щоб грішми і податками в районі розпоряджалася рада, а не адміністрація.

Бо на словах ми всі  розумаки, хто підприємець, хто аграрій, чи  комуніст, чи  націоналіст. А  як вирішити те чи інше питання – не знаємо законів.

Під кінець зустрічі кандидати в депутати домовилися підтримати найсильнішого  кандидата, який має найбільший авторитет серед людей. 

Юрій БУШАК

PR

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.