Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:11:10

Заява кандидата в народні депутати від Блоку Петра Порошенка Валерія КУЛIЧА

16.10.2014   14:02Агенцiя

Як лідер виборчих перегонів в окрузі 205 хотів би звернутися до інших кандидатів, а також до своїх виборців.

Цими днями я отримав кілька запрошень на дебати від кандидатів. Переконаний, що прямі дебати в прямому ефірі телебачення - європейська та демократична норма ведення виборів. Я розумію, що більшість кандидатів хотіли би провести такі дебати зі мною, як з кандидатом з найвищим рейтингом. Але ж я фізично не зможу провести такі зустрічі в ефірі з усіма 20 кандидатами, які обираються по округу 205.

Тому, запрошую всіх кандидатів задати мені будь-які запитання в понеділок під час теледебатів, які відбудуться на телеканалі «Новий Чернігів». Я готовий до чесної дискусії та готовий відповісти всім кандидатам.

Також хочу закликати своїх опонентів до стриманості та законності у веденні виборчої кампанії. Останнім часом я отримав величезну кількість скарг від моїх виборців на те, що дуже велика кількість агітації деякими кандидатами розміщується в невідведених для цього місцях. Це не лише порушення правил благоустрою, а і свідчення ставлення цих людей до нашого міста.
 Друге, про що хочу сказати - останніми днями на мою адресу ллється надзвичайно багато бруду, псується моя зовнішня реклама, опоненти використовують всі засоби, в тому числі чорний піар. На відміну від них, я чесно йду до людей, намагаюся донести до них свою програму та жодним чином не пробую очорнити когось із моїх опонентів. Думаю, виборці розумніші, ніж думають про них ці горе-кандидати та їх заїзжі політтехнологи. Вони правильно оцінять цей весь бруд та зроблять правильний вибір 26 жовтня.
 
16 жовтня
Валерій КУЛIЧ
PR

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини