Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:17:41

Юрій Павленко: "Ми об'єдналися, щоб створити дієву опозицію"

29.09.2014   14:04Агенцiя

25 вересня Юрій Павленко відвідав Чернігів, де зустрівся з однодумцями під час засідання круглого столу «Мир. Стабільність. Відродження».

Серед активних учасників — представники «Опозиційного блоку». На зустріч також прийшли активісти, представники громадських організацій та політичних партій, підприємці і прості громадяни Чернігівщини.

Відкрив засідання голова Чернігівської обласної організації Партії розвитку України Анатолій Мельник. Він зазначив, що мир і стабільність — це те, що повинно стояти на першому плані у нашій державі.

- Вкрай необхідно використовувати всі важелі — і політичні, і дипломатичні, і військові — для встановлення миру. Сьогодні при владі люди, які на хвилі популізму і роздачі обіцянок тягнуть Україну назад. Опозиційний блок — це партія миру, це заклик мільйонам співгромадян об'єднатися і зберегти єдність країни і життя людей. Ми за мир через мирні переговори, а не через залякування і війну», — сказав Анатолій Мельник.

Звертаючись до учасників круглого столу, Юрій Павленко підкреслив, що необхідно знаходити компроміси для припинення кровопролиття і недопущення руйнування держави.

- Вже загинули десятки тисяч людей. Непрофесіоналізм і бездіяльність уряду завдали більших збитків, ніж бойовики і терористи. Особисто я був проти проведення виборів. Вони лише «витягнуть» 1 мільярд гривень з державного бюджету. А в результаті: оновляться «обличчя» у парламенті, але суть не зміниться. Однак, ми не можемо не брати участь у виборах. Ми об'єдналися, щоб створити дієву опозицію. У нас є своє бачення розвитку країни, яка має залишатися єдиною і розвиватися», — сказав представник «Опозиційного блоку» Юрій Павленко.

По завершенню круглого столу було прийнято резолюцію. Основний її зміст — необхідність встановлення миру і припинення кровопролиття.

Також учасники заходу виступили за прийняття соціальних гарантій і компенсацій всім, хто постраждав від військових дій — військовослужбовцям та простим громадянам; необхідність захистити цивільні права сотень тисяч біженців, у тому числі, давши їм можливість проголосувати на парламентських виборах.

Довідково. Політична партія «Опозиційний блок» зареєструвала у Центральній виборчій комісії список кандидатів у народні депутати України для участі у позачергових парламентських виборах.

Номер «Опозиційного блок» у бюлетені — № 4.

Прес-служба Опозиційного блоку

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини