Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:29:51

Голуби миру знялися в небо над Черніговом

21.08.2014   14:22Агенцiя

Флешмоб на підтримку якнайшвидшого завершення бойових дій та мирного урегулювання на сході провели сьогодні, 19 серпня, чернігівські активісти Партії розвитку України.

Символічним є те, що він співпав із великим церковним святом — Преображення Господа Бога і Спаса Ісуса Христа.

Дівчата-активісти утворили коло – заклик до миру. Сьогодні він символізує бажання не лише завершити війну, а й паралельно з військовими діями розпочати переговорили щодо примирення.

- Ми провели цей флешмоб, який буквально благає людей: намагайтесь вирішувати всі проблеми мирним шляхом, — розповідає учасниця флешмобу Розалія Ісаченко-Сивак.

Ініціативу молоді підтримала нова політична сила, лідери якої вважають, що війна заважає розвитку країни.

- На території нашої держави сьогодні ідуть військові дії, гинуть наші хлопці, гинуть мирні жителі. Ми за якнайшвидше завершення війни, припинення збройного конфлікту. Чим швидше будуть задіяні політичні та дипломатичні важелі, тим краще, — каже Олег Шеремет, перший заступник голови комітету Чернігівського обласної регіональної організації Партії Розвитку України

- Ми безперечно засуджуємо дії зовнішніх сил. Держава повинна відповідати на дії терористів. Але будь-які військові дії повинні супроводжуватися мирними переговорами оскільки один мирний день — це сотні врятованих життів, — вважає Ольга Кухарчук, молодіжний активіст.



Саме так сьогодні чернігівці за допомогою флешмобу висловили свою надію на мир.

PR

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини