Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 13:22:34

Сергій Ларін відповів на провокації деяких ЗМІ

15.08.2014   08:59Агенцiя

Голова виконавчого комітету Партії розвитку України Сергій Ларін на своїй сторінці в Facebook прокоментував ряд провокаційних повідомлень в ЗМІ, які стосуються політичної сили.

«Все життя я звик говорити що думаю і в що вірю, говорити простою людською мовою. На жаль, щирість і переконання стали недозволеною розкішшю в ситуації, коли в країні політикові дозволено не висловлювати думку, а піаритися, говорити не те, що думаєш, а те, що всім сподобається.

Останній такий приклад - мій вчорашній брифінг в Миколаєві. Знайшлися ті, кого нервує впевнене зростання нашої Партії розвитку. Вони вирішили вирвати з контексту і перебрехати мої слова. І навіть приписати мені те, чого я взагалі не говорив.

Тому змушений дещо повторити для тих, хто дійсно хоче зрозуміти мою точку зору про події в країні.
Партія розвитку та я особисто рішуче виступаємо проти війни на Сході України, в результаті якої щодня гинуть десятки мирних громадян і українських солдат. Через протистояння багато сімей втратили близьких, залишилися без житла та засобів до існування.

Активістами партії вже реалізується проект "Діти неоголошеної війни". Це конкретна допомога біженцям, сиротам, дітям солдат, загиблим в рамках АТО. На Донбас з усієї України доставлені близько ста тонн гуманітарної допомоги.

Ми підтримуємо тих, хто страждає від нездатності влади знайти мирне вирішення проблем Донбасу та відшукати можливості нормалізувати відносини з Росією. Якщо війну перетворено у спосіб приховати процвітаючу системну корупцію, бездарне управління економікою і забезпечити на ура-патріотичній хвилі успіх влади на виборах, які вона так поспішає провести, то ми не збираємося цьому сприяти.

Я твердо виступаю за незалежність і територіальну цілісність України. Я був серед тих небагатьох активістів, які, не побоявшись ні КГБ, ні КПРС ще в 1990 році з національним прапором виступили в Харцизьку за незалежність. Я, як і всі нормальні люди, не можу не засуджувати спроби Російської Федерації використовувати наші внутрішні труднощі для вирішення своїх зовнішньополітичних завдань. Точно так же я проти того, щоб і інші зовнішні гравці використовували Україну як плацдарм для геополітичних воєн.
Моя позиція по Криму однозначна: півострів повинен бути в складі України. У той же час, вважаю, що керівництво в Києві не вжило необхідних заходів для відновлення довіри з елітами і жителями Криму, Донбасу, інших регіонів Півдня і Сходу. В Одесі 2 травня замість діалогу з тими, хто має іншу точку зору, влада фактично сприяла масовому вбивству громадян. Все це полегшило роботу для зовнішніх антиукраїнських сил.

Партія розвитку виступає за єдину Україну, в якій комфортно буде всім громадянам, незалежно від того, якою мовою вони говорять, в якому регіоні живуть і який зовнішньополітичний курс підтримують. Нинішня влада не прислухається і не веде діалог з іншою частиною України, точно так само, як колишня не захотіла почути справедливі вимоги людей на Майдані.

Партія розвитку України і виникла з прагнення управлінців, підприємців, молодих громадських діячів зупинити розкол країни, її сповзання до громадянської війни. Навколо цього завдання ми об'єднали тисячі людей в усіх регіонах України: від Закарпаття до Луганська.

Ось така моя позиція. Маю намір і далі її висловлювати відкрито і чесно. Все інше - не більше ніж спроби наших опонентів дискредитувати нашу молоду партію, яка швидко розвивається», - написав Сергій Ларін.

PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини