Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 12:25:12

"Ніяких "смотрящих"! " - штаб спротиву Президенту

17.06.2014   10:08Агенцiя

Обласний штаб національного спротиву проголосував учора за направлення листа Президенту Петру Порошенку з вимогою припинити існуючу досьогодні бандитську практику призначення "смотрящих" в області.

Також штаб висловився за врахування думки громадськості при призначення директора регіонального ландшафтного парку "Ялівщина" - відповідні листи будуть направлені головам обласних ради та адміністрації.

Обласний штаб національного спротиву запропонував міській раді Чернігова найменувати плошу біля готелю "Україна" (зараз вона безіменна) імені Небесної Сотні. Також запропоновано на 15 школі, де він навчався, встановити меморіальну дошку захиснику України капітану Олексію Коновалову, що загинув на російсько- українській війні.

Штаб заслухав інформацію Олександра Мужука про відсутність відповіді голови обласної адміністрації Володимира Івашка на 4 листи та вирішив відповідно до статті 16 Закону "Про боротьбу з корупцією" звернутися з цього приводу до обласної прокуратури.

На вчорашньому засіданні штабу також обговорено мітинг новоствореної громадської організації "ГрІМ", на якому від імені штабу поширювалася недостовірна інформація. Так, наприклад, було заявлено, що начебто штаб включив до люстраційного списку С.Берестового, що не відповідає дійсності. Штаб переконаний, що підлягати люстрації мають державні службовці, а не підприємці. Від імені ж штабу не мають права виступати окремі особи чи організації, окрім уповноважених на це рішенням штабу. "ГрІМ" є організацією групи осіб, які мають право на свої погляди, але не мають жодного права виступати від імені штабу.


Прес- служба обласного штабу національного спротиву

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини