Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:03:33

Олег Ляшко: "ГАЛОЧКА на виборах за ЛЯШКА - це ВИЛА в "одне місце" ПУТІНУ". ФОТО

21.05.2014   10:29Агенцiя

На Красній площі Чернігова відбулася відверта розмова кандидата у Президенти України, лідера Радикальної партії Олега Ляшка із земляками.

Мабуть, ще жодний політик за останній час не збирав стільки прихильників, як це зробив Ляшко – поспілкуватися з ним прийшло близько 4 тисяч чернігівців. Зустрічали лідера Радикальної партії гучними оплесками. На відміну від політиків, які вже приїздили у Чернігів, Ляшко не ховався від виборців на високій сцені. Навпаки: стояв близько до людей, і кожен, хто хотів, міг підійти, сфотографуватися, взяти автограф, навіть обняти і поцілувати. У Чернігові Ляшка ледь не затоптали у натовпі.

- Я буду голосувати тільки за Ляшка, - вигукувала чернігівчанка Ніна Василівна – Бо він з села, і я з села. Він розуміє простих людей, він говорить те, про що ми думаємо, але боїмося сказати.
 

У своєму виступі  Олег Ляшко подякував землякам за теплу зустріч і пообіцяв не підвести їх на посаді Президента. Народний депутат зазначив, що не боїться брати на себе відповідальність за Україну.

- Подивіться, яке чисте і мирне небо над Черніговом, як тепло і затишно сьогодні. Так буде завжди, якщо Ляшко буде Президентом. Дайте мені владу в руки і потім спитаєте за все. І якщо я, не дай Бог, підведу – сам дам вам вила, щоб мене на них винесли. Але попереджую, що вам не почнуть одразу стрибати в рота вареники з маслом. Єдине, що я можу пообіцяти: сам не крастиму, не брехатиму й іншим не дам. Руки повідбиваю всім, хто братиме з вас хабарі.

25 травня вирішуватиметься доля України. Ляшко попросив підтримки у земляків, бо єдиний, кому насправді болить за Батьківщину.

- Моє завдання – це захистити Україну, зберегти її територіальну цілісніть, зробити так, щоб Україна була незалежною державою. Я не дозволю, щоб на українській землі людей вбивали за те, що вони розмовляють українською мовою, за те, що вони носять український прапор, за те, що вони хочуть жити в єдиній незалежній Україні», – заявив кандидат у Президенти України.
 

Також лідер Радикальної партії поділився з людьми своїм баченням розв'язання соціальних та інших проблем в Україні. З тими, хто за 23 роки довів Україну до ручки, Олег Ляшко пообіцяв боротися радикально.

- Я йду в Президенти, щоб продовжити справу Майдану, щоб зламати хребет олігархії, щоб поміняти цю владу зверху до низу, щоб провести радикальну люстрацію правоохоронних органів. Обов’язково буде Закон про імпічмент Президента. Бо коли йдуть до влади, то всі ангели з крилами, а як проходять, то через місяць стають чортами з рогами. Чому нема відповідальності і прозорості? Я зменшу кількість депутатів до 200, приведу молодь до влади!», - заявив Олег Ляшко.



Ляшко не оминув увагою і події на сході країни. Він чи не єдиний український політик, хто на передовій боротьби за Україну: разом з однопартійцями і прихильниками створив батальйон добровольців для захисту держави від сепаратистів і зрадників, ловить їх особисто. Олег Ляшко наголосив, що агресію Росії потрібно терміново зупинити.

- Ми повинні захищати кожен метр української землі, боронити незалежність і цілісність. Бо вчора здали Крим, сьогодні – Донбас, а завтра – Чернігів і Київ? Не буде цього! Я виб’ю окупантів з нашого Донбасу і Криму.

А після зустрічі з чернігівцями Олег Ляшко поклав квіти до пам’ятного знаку Небесній сотні.

Прес-служба Радикальної партії Олега Ляшка

PR

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини