Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:05:05

Регіонали Чернігівщини одноголосним рішенням підтримали кандидатуру Михайла Добкіна в кандидати на посаду Президента України

14.04.2014   11:52Агенцiя

Таке рішення було прийнято на ХІХ виборчій конференції Чернігівської обласної організації Партії регіонів, яка відбулась 12 квітня.

Делегати конференції, які представляли 22 райони Чернігівщини та міста обласного значення Чернігів, Прилуки, Ніжин та Новгород-Сіверський своїм одноголосним рішенням підтримали кандидатуру Добкіна Михайла Марковича в кандидати на посаду Президента на позачергових виборах 25 травня.

Народний депутат України, член Політради Партії регіонів Михайло Чечетов в своєму виступі на підтримку кандидатури Михайла Добкіна відзначив, що країна переживає нелегкі часи в усіх сферах її життя і саме в цей важкий час, саме в цьому місці потрібна людина, з такими рисами характеру як у Михайла Марковича Добкіна. «У цей нелегкий час хтось втягнув голову, хтось пішов, а він залишився. Саме тому і 2-ому етапі XIV з'їзду Партії регіонів була запропонована і підтримана переважною більшістю делегатів кандидатура Михайла Добкіна». 

Також на цій конференції делегати одноголосним рішенням підтримали на посаду голови Чернігівської обласної організації Партії регіонів Анатолія Мирошниченка, який замінив на цій посаді колишнього голову Чернігівської ОДА Володимира Хоменко якого 7 квітня 2014 року політрада Партії регіонів на підставі висновку Центральної контрольної комісії та на підставі пунктів 3.6, 3.7, 4.2, 6.4. Статуту Партії регіонів виключила з партії та достроково припинила його повноваження на цій посаді.


Прес-служба Чернігівської обласної організації Партії регіонів
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.