Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:10:33

Станіслав Прокопенко з демаршем проти Добкіна

03.04.2014   08:06Агенцiя

Станіслав Прокопенко з демаршем проти Добкіна на Чернігівщині, у кого добра пам’ять, ще й досі не забули, певно, екс-першого заступника голови тутешньої ОДА Станіслава Прокопенка. Молодий і симпатичний. Подобався жінкам. Він не довго, але активно попрацював у нашій області над розвитком економіки, а ще більше над розбудовою обласного осередку Партії Регіонів. Ця партія тоді була монолітна і міцна, як мощене каміння на Красній площі.

Потім доля та ще мудре рішення Віктора Януковича повели Станіслава Прокопенка до столиці. Він очолив Деснянську в Києві райдержадміністрацію. Ну, і, звісно ж, районну там організацію Партії регіонів. 

З рідною партією, розповідають нам столичні колеги-журналісти, Станіслав Прокопенко пережив лихі для біло-голубих майданові часи. І не просто пережив, а й зберіг районне ядро переконаних в своїй ідеології партійців. Більше того, партійна організація під орудою Станіслава Прокопенка видає останнім часом зразки просто таки європейського мислення.

Останній факт особливо вразив. Станіслав Прокопенко зі своєю ячейкою пішов проти Добкіна, а значить і проти Колеснікова із Єфремовим. Про що йдеться? А йдеться про те, що Станіслав Прокопенко вирішив – не мало, не багато! -- не підтримувати рішення, прийняті на недавньому XIV з’їзді ПР.

“Організація прийняла рішення підтримувати на президентських виборах Сергія Тігіпка, як єдиного рейтингового кандидата, здатного забезпечити партії гідний результат”, – заявив голова Деснянської райорганізації Станіслав Прокопенко.

Ця ж організація, очолювана Прокопенком, письмово звернулася до решти райорганізацій Києва з пропозицією публічно підтримати таку ініціативу “для загальної справи і найкращої підтримки нашої політичної сили”. Отже, виходить, що парторганізація виступила проти рішення з’їзду ПР про підтримку кандидата в президенти Михайла Добкіна.

Це вже позиція! Це вже міцна рука і полум’яне серце без докору і страху. Це вже новий Станіслав Прокопенко! Не той, якого ми бачили у Чернігові. За президента Тигіпка, якби таке раптом сталося, Прокопенко б приїхав у Чернігів не лампочки на мосту чіпляти, а займатись набагато серйознішими справами…


http://yes.cn.ua/news_cn/79671-stanslav-prokopenko-z-demarshem-proti-dobkna.html

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини