Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:36:59

Олександр Соколов вийшов з Партії регіонів і закликав до спокою і порозуміння у Чернігові

21.02.2014   17:53

Чернігівський міський голова Олександр Соколов закликав чернігівців, незалежно від їх політичних поглядів та переконань, зберігати спокій у місті. Про це він сказав під час зборів депутатів Чернігівської міської ради.

За словами О.Соколова, вибори приходять і йдуть, а місто прожило вже понад 1300 років, тому сьогодні стоїть завдання не допустити розбрату і ворожнечі, яка часом надходить ззовні.

"Найбільша цінність – людське життя. Ніколи не хочу, щоб у мирній країні піднімали стволи один проти одного. Хто не стріляв, той не зрозуміє", - наголосив О.Соколов, учасник бойових дій в Афганістані.

Також міський голова підкреслив, що виконавчий комітет і він особисто робитимуть усе необхідне для забезпечення нормальної життєдіяльності Чернігова: безперебійної роботи транспорту, торгівельних закладів, установ освіти та охорони здоров'я. Між тим, депутати не підтримали поки що створення антикризового центру у місті.

Основною метою зборів стало узгодження тексту звернення до парламенту України з вимогою призупинення кровопролиття, оголосити дострокові вибори Президента України та Верховної Ради України, сформувати дієздатний уряд. Дискусія між депутатами тривала упродовж майже двох годин. Зараз текст звернення роздано для підпису депутатам. Міський голова пообіцяв одразу підписати і направити документ у Верховну Раду України.

Спілкуючись із журналістами, О.Соколов повідомив, що прийняв відповідне рішення залишити лави Партії регіонів.

"Щоб був мир і спокій, злагода і взаєморозуміння у нашій громаді, я прийняв рішення вийти з рядів Партії регіонів", - сказав міський голова.

Він пояснив, що ніколи інтереси партії не можуть бути вище інтересів міста і його мешканців.

"Головна партія – це партія чернігівців", - наголосив міський голова.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини