Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 00:54:27

1-а окрема танкова бригада, як і усі Збройні Сили України, не втручатиметься в конфліктну ситуацію в країні

29.01.2014   10:38Агенцiя

1-а окрема танкова бригада не втручатиметься в конфліктну ситуацію в країні

Деякі вітчизняні засоби масової інформації поширюють інформацію щодо залучення військовослужбовців Збройних Сил України до політичних акцій та протестів.

Командування 1-ї окремої танкової бригади заявляє, що весь особовий склад частини, техніка та озброєння знаходяться в пункті постійної дислокації. Військовослужбовці займаються плановою підготовкою згідно заходів повсякденної діяльності.

– 1-а окрема танкова бригада, як і усі Збройні Сили України, не втручатиметься в конфліктну ситуацію в країні. Військовослужбовці будуть суворо дотримуватись Конституції і законів України, які чітко прописують роль, функції і завдання Збройних Сил України, – заявив командир частини полковник Андрій Грицьков.

Комбриг наголосив, що з 15-го січня, коли у Збройних Силах України розпочався новий навчальний рік, підрозділи частини продовжують у плановому режимі виконувати завдання за призначенням. Жодних позапланових заходів не проводиться.

– Відповідно до статті 17 та статті 37 Конституції України участь підрозділів Збройних Сил України у внутрішньополітичній боротьбі повністю виключається. Частина наших військовослужбовців може надавати лише допомогу у ліквідації наслідків стихійного лиха, що яскраво було продемонстровано у минулому році під час снігопадів, – наголосив Андрій Грицьков.


http://ak-inzt.net/ukrarmy/3123-29-01-2014-1-okrema-tankova-brygada-ne-vtruchatymetsja-v-konfliktnu-sytuaciju-v-kraini
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.