Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 06:28:28

Виконком Народної ради провів перше засідання

27.01.2014   16:45Агенцiя

В залі засідань президії обласної ради пройшло перше засідання виконкому обласної Народної ради Чернігівщини. Його провів голова виконкому, народний депутат Валерій Дубіль за участі народних депутатів Сергія Аверченка та Руслана Марцінківа.

Виконком Народної ради Чернігівщини поставив вимогу про скликання на 19 годину сьогоднішнього дня позачергової сесії обласної ради за участі голови ОДА Володимира Хоменка, на якій необхідно ухвалити звернення до Віктора Януковича про припинення кровопролиття в Україні, викрадень та катувань громадян, чим сьогодні займається міліція за вказівкою влади.

"У випадку відмови від проведення сесії ми, народні депутати та депутати місцевих рад, члени виконкому, будемо ночувати у приміщенні обласної ради",- наголосив Валерій Дубіль.

Виконком Народної ради також ставить вимогу до депутатів- членів фракції Партії регіонів, які займають керівні посади, про вихід з партії, що призвела до такого жорстокого протистояння.
Протестувальниками мирно, без застосування силових методів, сьогодні зайнято всі шість поверхів будинку Чернігівської обласної ради. В той же час робота управлінських структур, які розташовані в цьому будинку (управління юстиції, фінансів, комунального майна тощо), протестувальники не заважають.


Василь ЧЕПУРНИЙ, керівник прес- служби виконкому Народної ради Чернігівщини

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини