Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:40:12

Відбулося чергове засідання комісії з питань присвоєння звання Почесний громадянин Чернігівської області

14.11.2013   15:06

Провів засідання, на якому було обговорено питання «Про розгляд кандидатур поданих на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області», керівник комісії, перший заступник голови обласної ради Іван Коробка. Розпочинаючи роботу, він, зокрема, зазначив, що до обласної ради для розгляду на засіданні комісії надійшли документи на присвоєння звання «Почесний громадянин Чернігівської області» шістьом кандидатурам. В їх числі: Демченко Микола Павлович, Забіяка Іван Михайлович і Фесак Василь Петрович, представлені Талалаївською районною радою, а також Кучма Леонід Данилович, Лук’яненко Левко Григорович та Плющ Іван Степанович, яких на здобуття почесного звання висунули депутати обласної ради.

Нагадаємо, що відповідно до прийнятого обласною радою рішення, звання «Почесний громадянин Чернігівської області» присвоюється один раз на рік не більше, ніж трьом особам.

Як відомо, на чотирнадцятій сесії обласної ради шостого скликання Рішенням обласної ради  від 18 вересня 2013 року, за вагомий внесок у розвиток Придесення звання «Почесний громадянин Чернігівської області» було присвоєно нашому видатному земляку, колишньому Голові Кабміну УРСР Масолу Віталію Андрійовичу. Отож сьогодні члени комісії визначили із представленого списку двох кандидатів на це звання.

Більшістю голосів на затвердження чергового пленарного засідання облради були висунуті  Кучма Леонід Данилович та Плющ Іван Степанович.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини