Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:06:49

На Чернігівщині відбулась зустріч експертів Представництва Європейської Комісії в Україні

14.03.2013   11:45Агенцiя

В рамках Угоди між Україною та Європейським Союзом "Підтримка реалізації Стратегії національної екологічної політики України на період до 2020 року" з метою аналізу стану виконання показника 1 Угоди "Розробка та (або) перегляд та схвалення секторальних та регіональних програм, що мають відношення до охорони навколишнього природного середовища" 12 березня відбулась робоча поїздка експертів з екологічної політики, стратегії та інвестицій Представництва Європейської Комісії по Чернігівській області.

В ході візиту експертів проведено зустріч з керівниками Держуправління ОНПС в Чернігівській області та Держекоінспекції, обласних управлінь та відомств (головного управління Держземагентства, Департаменту житлово-комунального господарства, регіонального розвитку та інфраструктури обласної державної адміністрації, Деснянського басейнового управління водних ресурсів, обласного управління лісового та мисливського господарства, головного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів). Обговорено результати виконання регіональних програм з охорони навколишнього природного середовища, природоохоронних розділів регіональних програм Чернігівщини за підсумками 2012 року.

Відзначено значні досягнення регіону у вирішенні проблеми очищення території області від непридатних до використання хімічних засобів захисту рослин, проведенні роботи по розвитку заповідної справи, ведення лісового господарства, водоохоронної діяльності.

Було наголошено на необхідності затвердження обласної Програми охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області.

В рамках заходу експертами з екологічної політики, стратегії та інвестицій Представництва Європейської Комісії в Україні відвідали КП "Чернігівводоканал" міської ради та Чернігівське відділення ПАТ "САН ІнБев Україна". На підприємствах введено в дію обладнання, що максимально сприятиме захисту довкілля.


Наталія Радченко

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини