Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:02:48

Oстанній день поставити запитання народним обранцям від Чернігівщини

11.03.2013   07:43

“Чернігівський монітор” пропонує своїм читачам поставити запитання народним обранцям від Чернігівщини.

Валерій Дубіль, Владислав Атрошенко, Ігор Рибаков, Олег Ляшко, Іван Куровський, Микола Рудьковський, Сергій Аверченко, Віктор Губар та Михайло Чечетов – ці люди представляють інтереси мешканців Чернігівської області у парламенті.

Як воно є

Стало традицією, що про діяльність політиків інформують прес-служби, прес-групи, речники та навіть цілі медіа-холдинги. Народні обранці звикли “піаритися”, брати участь у прес-конференціях та відповідати на “зручні” запитання. На когось працюють партійні апарати обласних організацій, тощо. Але…

Депутати починають забувати, що вони обіцяли виборцям. А виборці зневірюються у депутатських обіцянках. Депутати розповідають про кроки до здійснення власних програм і не інформують про результати цих кроків. Експерти та журналісти вже не можуть знайти реальної депутатської роботи від популістського сміття, яке сиплеться їм на електронну пошту.

Виникають запитання?

Поставте запитання народному депутату. Найбільш хвилюючі та гострі будуть задані всім шести депутатам, найбільш особисті кожному особисто.

Ми чекаємо на Ваші запитання до 11 березня.

Свої повідомлення Ви можете надіслати:
на електронну пошту cg.monitor@gmail.com,
через форму на сайті http://monitor.cn.ua/ua/contacts
у мережі Facebook http://www.facebook.com/monitor.cn.ua?ref=hl, http://www.facebook.com/cg.monitor
у мережі ВКонтакте http://vk.com/id199751761

Всього кожен депутат отримає сім запитань: п’ять загальних для всіх і два індивідуальних. Питання будуть систематизовані і ті, які найбільш часто зустрічаються задані депутатам. Вони їх отримають листом та на електронну пошту. Також ці листи ми продублюємо їх прес-службам.

25 березня відповіді на народні запитання будуть опубліковані на сайті “Чернігівський монітор”.

Проект “Гола правда” від чернігівських депутатів: незручні запитання читачів – відверті відповіді обранців” є власною ініціативою інформ-агенції “Чернігівський монітор”, який не фінансується жодним грантом, політичною силою чи народним обранцем.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини