Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:44:01

Презентація календаря подій від Анни Романової

27.12.2012   11:17

По закінченню підсумкової прес-конференції мера Чернігова, його заступниця з гуманітарних питань, Анна Романова приступила до презентації календаря подій на 2013 рік. В ньому за її словами зібрані всі події, що заплановані у місті на весь наступний рік.

"Календар подій був виданий у минулому році, в цьому ми видали його у такій формі - настінний календар. Він буде цікавим закордонним партнерам, будь-якому туристу", - сказала заступниця мера з гуманітарних питань.

Вона зазначила, що презентує перші примірники календаря. Так би мовити "сигнальні" екземпляри.

"З усіх заходів, які відбуваються у нашому місті вибрали п'ять подій, які найбільш яскраві і найбільш привабливі для туристів і їх розмістили з точними датами проведення на 2013 рік. Якщо ви маєте такий календар, то вам дуже легко буде розібратися із подіями в Чернігові", - розповіла А.Романова.

На її думку календар стане у нагоді і представникам засобів масової інформації.

Подієвий календар буде в електронному та друкованому вигляді. Але продаватися він поки що не буде, бо немає комунального підприємства яке б могло це робити, але чиновники пообіцяли виробити схему їх поширення. А до тих пір цей календар буде презентом для закордонних партнерів, туристичних агентств, тощо. До речі в електронному вигляді його теж поки що немає у вільному доступі.

"У 2013 році ми звичайно будемо проводити заходи і включати їх до календаря 2014 року. І електронний і друкований календар буде поширюватися серед партнерів, серед сайтів і інформаційних ресурсів для того, щоб у нас з кожним роком з'являлося все більше і більше туристів", - пообіцяла А.Романова.

За її словами Чернігову не вистачає історичних фестивалів (Мстислав-фест, "Коровель", "Київська Русь" чомусь забулися). Тому у новому році планується виправити цей недолік. Серед тих заходів, що проводилися у 2012 році, до календаря подій включені музичні фестивалі Chernihiv Jazz Open, "Зелена сцена", "Романтік-фест", на якому планують встановити нові рекорди. Серед "новинок" були озвучені фестиваль до 23 лютого з історичною реконструкцією подій та фестиваль, присвячений відкриттю туристичного сезону, з пострілами з 13 гармати. Ще однією ідеєю, яку озвучила Анна Романова був конкурс "Міс туризм" (цікаво, це що? Конкурс краси серед туристів, чи якийсь інший конкурс краси?)

До речі, фотографії в календар подій збиралися у різних фотографів, але чомусь жодного з авторів не запросили на презентацію. Певно забулося. Як забулося про те, що авторам фотографій непогано було б презентувати хоча б по кілька екземплярів тих самих календарів подій. Так само не вистачило календарів і всім журналістам, що були на заході. Мабуть співпраця із ЗМІ для пані Романової виглядає якось "односторонньо" і лише "для галочки".

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини