Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:06:50

Засуджений Ю. Луценко виявив бажання провести медичну маніпуляцію, від якої раніше відмовлявся

27.12.2012   08:41Агенцiя

Державна пенітенціарна служба України повідомляє, що засуджений Ю.Луценко звернувся до керівництва Менської виправної колонії (№ 91) з проханням забезпечити йому проведення медичної маніпуляції, яка раніше була рекомендована лікарями Чернігівської обласної клінічної лікарні.

Наразі, керівництвом установи це питання узгоджується з медичними фахівцями.

ДПтС України нагадує, що (як раніше публікувалось в ЗМІ) лікар-хірург Іван Тодуров, який консультував дружину засудженого, повідомив про те, що ця проблема у Ю.Луценка була діагностована ще понад 5 років тому. Хірург також підтвердив висновки лікарів з Чернігівської обласної клінічної лікарні про те, що життю Ю.Луценка наразі нічого не загрожує.

Окремо ДПтС України нагадує, що на початку грудня п.р. засуджений Ю.Луценко протягом трьох днів пройшов комплексне (всебічне) медичне обстеження в Чернігівській обласній клінічній лікарні. Згідно з висновками лікарів за результатами проведених обстежень стан здоров'я засудженого було визначено як задовільний. Також, лікарі констатували позитивну динаміку змін, у порівнянні з попереднім обстеженням засудженого.

Відповідно, лікарі Чернігівської обласної клінічної лікарні надали свої рекомендації щодо подальшого медикаментозного забезпечення Ю. Луценка, які наразі медперсоналом медичної частини Менської виправної колонії (№91) реалізовуються в повному обсязі. Тоді ж від однієї з рекомендацій медиків, що була пов'язана з місцевим втручанням, засуджений відмовився.

http://www.kvs.gov.ua/peniten/control/main/uk/publish/article/661031

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини