Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 08:04:06

До якої партії належать керівники Чернігівських комунальних підприємств

14.07.2016   10:44

Представники Всеукраїнського руху проти політичної корупції “Під Контролем” провели аналіз комунальних підприємств Чернігівської міської ради на партійну приналежність їх керівників.

В Чернігові з 20 комунальних підприємств 9 підприємств знаходиться під керуванням представників партії Блоку Петра Порошенко “Солідарність”, і на одне КП має вплив політична партія “Наш Край” і це тільки офіційно підтверджена інформація.

Після того як в місті почав свою роботу в якості голови Чернігівської міської ради Владислав Атрошенко, змінились керівники багатьох комунальних підприємств яких затверджував безпосередньо сам міський голова.

Міські депутати намагались обмежити повноваження голови та прийняли рішення що “керівників КП призначатиме міський голова лише після попереднього погодження депутатами міськради. Окрім цього, ті керівники, які вже призначені, мають пройти перепризначення на наступній сесії міськради”. В свою чергу Владислав Атрошенко наклав вето на це рішення.

І так давайте подивимось якими КП керують офіційні представники БПП.

КП “Деснянське” очолює Пригара Віктор Васильович, який в 2015 році балотувався до Чернігівської міської ради від партії БПП. Свою діяльність з ЖЕК-ами пов’язує з 1987року.

КП “Чернігівводоканал” очолює Малявко Сергій Михайлович,який балотувався в 2015 році до Чернігівської міської ради від партії БПП. Та до цього часу був директором ТОВ “Основа-ТВ”.

КП "АТП-2528" очолює МовчанюкВячеславВячеславович який був офіційним спостерігачем на виборах депутатів верховної ради 2012 року і представляв там інтереси Атрошенко Владислава Анатолійовича.

КП “Зеленбуд” очолює Старіков Роман Михейович який був першим кандидатом в списку БПП під час виборів у Новозаводську районну у м.Чернігові раду в 2015 році. Та до цього часу очолював Чернігівський благодійний фонд “Поліський оберіг”.

КП “Шкільне” очолює Тертілов Андрій Миколайович який в 2015 році балотувався до Чернігівської міської ради від партії БПП. Перед цим був зайнятий наданням соціальних послуг в Управлінні праці та соціального захисту населення Деснянського району.

КП “Чернігівське тролейбусне управління” очолює Лавренюк Дмитро Олександрович який в 2015 році балотувався до Чернігівської міської ради від партії БПП. До цього був директором ТОВ “Сівертекс”.

КП “Дільниця з контролю за благоустроєм міста” яка зараз перебуває в стані припинення очолює Гарус Сергій Іванович. Кандидат по 206 виборчому округу на позачергових виборах депутатів до верховної ради 2016 року від БПП. До цього часу Сергій Іванович встиг балотуватися в 2015 році до Чернігівської міської ради від партії

БПП, був помічником Народних депутатів 8 скликання Атрошенко Владислава Анатолійовича та Куліча Валерія Петровича на платній основі.

КП “Паркування та ринок” Владислав Атрошенко також доручив Сергію Гарусу.

КП “Міський палац культури” очолює Должикова Ірина Олександрівна яка була в списку БПП під час виборів у Новозаводську районну у м.Чернігові раду в 2015 році. Також була помічником народного депутата 7 скликання Атрошенко Владислава Анатолійовича на громадських засадах.

З такою офіційною командою Владислав Атрошенко повинен або впевнено поліпшувати стан комунальних підприємств, або вони потягнуть свого керманича в прірву.

Офіційно “Наш Край” не має жодного відношення до КП “Центральний парк культури та відпочинку” та його голови Хольченкова Володимира Єгоровича, але партію “Наш Край” в Чернігівській міській раді представляє його дружина Хольченкова Наталія Миколаївна.

Про партійну приналежність інших керівників комунальних підприємств на даний час автор статті не володіє офіційною інформацією.

15 червня в Києві між представниками партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та Всеукраїнським Рухом Проти Політичної Корупції “Під Контролем” був підписаний меморандум що до протидії корупції у міських радах.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини