Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:19:53

Політичні уподобання мешканців міста Чернігові – результати регіонального зрізу

23.05.2014   08:36Агенцiя

Політичні уподобання мешканців міста Чернігові досліджував Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень 17-19 травня 2014 року. Над соціологічним опитування працювало 15 інтерв’юерів, які впродовж зазначеного строку опитали 625 респондентів. Теоретична похибка вибірки не перевищує 4% без урахування дизайн-ефекту.

Дослідження проводилося методом поквартирного опитування мешканців Чернігова, які досягли 18 років, на замовлення телеканалу «Дитинець».

Серед фаворитів гіпотетичних парламентських перегонів відповідно до результатів дослідженняє партія «Солідарність». Якщо вибори до парламенту відбулися б цієї неділі, за неї проголосувало б 26,4% чернігівців. З відривом у 14,3% слідує «Радикальна партія Олега Ляшка», за яку проголосувало б 12,1% від загальної кількості опитаних. Третю позицію зайняла ВО «Батьківщина» (9,1%). До партійних організацій, які подолали п’ятивідсотковий бар’єр, також відносятьсяВО «Свобода, партія «УДАР» та«Громадянська позиція». Скажіть, якби вибори до Верховної Ради відбулися вже найближчої неділі, за яку партію Ви б проголосували зараз? Цієї неділі відповідно до результатів дослідження за Петра Порошенка проголосувало б 33,9% чернігівців, за ОлегаЛяшка 12,4%, а за Юлію Тимошенко 8,6%. Дані цифри виходять з розрахунку від загальної кількості опитаних. Скажіть, 25 травня мають відбутися вибори Президента України, якщо б бюлетень для голосування був би таким, як би Ви проголосували? Інший зріз, розрахованийз відповідей опитаних, які готові взяти участь у виборах, дає наступні дані. Відповідно до них цієї неділі за Петра Порошенка проголосувало б 36,1% чернігівців, за ОлегаЛяшка 13,2%, а за Юлію Тимошенко 9,2%. Скажіть, 25 травня мають відбутися вибори Президента України, якщо б бюлетень для голосування був би таким, як би Ви проголосували? Відповіді на питання, дотичні до довіри респондентів, розподілилися наступним чином. Рейтинг ДОВІРИ Рейтинг НЕДОВІРИ

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини