Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:54:08

У Гончарівській ОТГ відкрили оновлений дитячий садок

02.02.2022   10:22Агенцiя

Дошкільна освіта є першою сходинкою до здобуття якісних знань, фундаментом, на якому будується вся система освіти.

Максимально охопити дітей дошкільною освітою, забезпечити її якість і доступність незалежно від місця проживання, матеріального забезпечення, соціального походження – одне із основних завдань місцевої влади.

1 лютого в селі Слабин Гончарівської територіальної громади після ремонту відновив роботу дошкільний підрозділ комунального навчального закладу «Слабинська загальноосвітня школа І–ІІ ступенів».

Відтепер 13 дошкільнят із сіл Слабин та Якубівка перебуватимуть у комфортному оновленому приміщенні, користуватимуться зручними меблями, матимуть майданчик для ігор. Відремонтовано дошкільний підрозділ було за кошти місцевого бюджету.

Завітали сьогодні до навчального закладу й голова Чернігівської обласної ради Олена Дмитренко, голова облдержадміністрації В’ячеслав Чаус, Гончарівський селищний голова Віталій Рудник, депутати обласної ради Іван Дементов та Дмитро Іванов, представники Чернігівського району, меценати.

Керівники привітали працівників дошкільного закладу, побажали всім здоров’я, миру, добра та злагоди, а також оглянули затишні дитячі кімнати.

У оновленому дитячому садочку обладнано яскраві ігрові кімнати, де малеча із задоволенням гратиметься та навчатиметься. Облаштовано зручні і комфортні спальні та роздягальні. Крім того, на території дитячого дошкільного закладу з’явився новий ігровий майданчик.

 
Відділ інформаційного забезпчення
виконавчого апарату Чернігівської обласної ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини