Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:40:14

Соціально-психологічні аспекти діяльності публічних службовців

15.07.2021   09:48Агенцiя

Як налагодити ефективне спілкування, уникати емоційного перевантаження, коректно критикувати чи хвалити своїх колег, розпізнати маніпуляції в повсякденних розмовах, попередити конфліктну ситуацію, – йдеться під час дистанційного навчання «Соціально-психологічні аспекти діяльності державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування» (ділова етика, управління конфліктами, стресостійкість, професійне вигорання).

До участі у вебінарі запрошені працівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, районних державних адміністрацій, територіальних громад, виконавчого апарату обласної ради та районних рад.

Спілкування у форматі онлайн, що відбувається 13–16 липня, охоплює питання лідерства як соціально-психологічний феномену (лідерство та керівництво); культуру ділового мовлення як інструмент кар’єрного зростання публічного службовця.

На практичних прикладах учасники занять покращуватимуть свої навички щодо вербального та невербального спілкування; отримають практичні поради щодо дотримання норм та правил службового етикету, професійного іміджу посадовця.

Окрім цього, державні службовці та посадові особи місцевого самоврядування набуватимуть вмінь щодо вирішення конфліктів, подолання синдрому професійного вигорання та виходу із стресових ситуацій.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.