Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 05:33:10

Про новели в організації проходження державної служби

09.06.2021   07:50Агенцiя

Йшлося під час навчання 8 червня за короткостроковою програмою підвищення кваліфікації "Управління персоналом в органах державної виконавчої влади" в Чернігівському регіональному центрі підвищення кваліфікації кадрів для начальників відділів (завідувачів секторів) управління персоналом структурних підрозділів обласної державної адміністрації, апарату районних державних адміністрацій, на яких покладено обов’язки щодо здійснення кадрової роботи.

Перше заняття за цією програмою здійснювалося в режимі реального часу за допомогою комунікаційної системи 3СХ. Під час семінару Олексій Хоменко – начальник управління по роботі з персоналом апарату обласної державної адміністрації ознайомив учасників з особливостями управління персоналом в обласній та районних державних адміністраціях, зокрема з правилами надання основної та додаткової відпустки та іншими видами відпусток передбачених законодавством.

У ході навчання Марина Захарченко – заступник начальника управління по роботі з персоналом – начальник відділу проходження державної служби апарату обласної державної адміністрації, магістр державної служби акцентувала увагу посадовців на новелах в організації проходження державної служби та обговорила проблемні питання, що стосувалися посадових інструкцій державних службовців; професійного навчання державних службовців; проведення конкурсу на заміщення вакантних посад держслужбовців; надбавок та заохочень державних службовців; покладання додаткових обов'язків тощо.

Крім цього увагу кадровиків було зосереджено на актуальних питаннях прийняття на державну службу  (конкурси, проведення спеціальних перевірок), а також на моніторингу виконання індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця (індивідуальної програми професійного розвитку) відповідно до Методичних рекомендацій Національного агентства України з питань державної служби.

Чернігівський центр підвищення кваліфікації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.