Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:07:39

В Чернігові обрали кращих вчителів року. ВІДЕО

09.02.2018   08:10Агенцiя

Другий етап Всеукраїнського конкурсу Учитель року-2018 завершився. Оголосили імена переможців у номінаціях українська, німецька мови, фізика та фізкультура. Тепер четвірка найкращих педагогів Чернігівщини готуватиметься до Всеукраїнського етапу.

Тетяна Казаніна – переможець у номінації українська мова. Розповідає: тема уроку була не складна, інша справа – незвично було викладати восьмикласникам:

«У мене був восьмий клас взагалі у нашому навчальному закладі навчаються учні 10-11 класу. І це було нове для мене. Урок пройшов прекрасно панувала атмосфера доброзичливості, горіли очі, хотя\іла працювати не було жодної дитини, яка б не працювала на уроці.«

Тетяна проводила урок першою. Її підхід комісія відзначила того ж дня.

У кожного були свої  стратегії уроку, але якщо узагальнити, то дивували нестандартним підходом.

Незабаром четвірка найкращих педагогів області поїде на завершальний етап, там змагатимуться із колегами з інших регіонів України. Наразі ж – підготовка.

Освітяни отримали премії та дипломи. Але зазначають: набагато важливіша професійна комунікація із колегами та набутий досвід подібних змагань.


Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.