Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:52:35

За практичними навичками діяльності - до суду

27.01.2018   14:13Агенцiя

Практика студентів є невід’ємною складовою частиною процесу підготовки високопрофесійних кадрів.

Щороку студенти юридичного спрямування з різних вищих навчальних закладів України проходять ознайомчу, навчальну та переддипломну практику на базі Чернігівського окружного адміністративного суду.

Основною метою виробничої діяльності є закріплення одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо їх застосовувати в практичній діяльності, підвищення рівня зацікавленості молодих юристів роботою в суді та формування у майбутніх спеціалістів професійних якостей шляхом ознайомлення їх з практичним аспектом здійснення правосуддя в адміністративному процесі.

Наразі у стінах Чернігівського окружного адміністративного суду здобувають практичні знання дві студентки Академії Державної пенітенціарної служби України.

Фахівці суду допомагають майбутнім правникам закріпити теоретичні знання на практиці, оволодіти сучасними методами та формами організації роботи в галузі їхньої майбутньої професії.

Під час проходження практики студенти ознайомлюються зі структурою і діяльністю суду, вивчають нормативні матеріали, що регламентують роботу суду, беруть участь у судових засіданнях при розгляді справ, вивчають роботу щодо організації діловодства суду і розподілу обов’язків між працівниками суду.


Чернігівський окружний адміністративний суд

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини