Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:19:49

Бізнес-форум в ЧНТУ: нові орієнтири

27.11.2017   09:16Агенцiя

Представники бізнес-структур, державної влади та випускові кафедри ЧНТУ зустрілись на щорічному бізнес-форумі, щоб обговорити перспективи та напрямки подальшої співпраці.

Представники компаній (Відділення «Головне» Чернігівського РУ ПАТ КБ «Приватбанк», Чернiгiвське обласне управлiння ПАТ «Державний ощадний банк України», Готель «Україна», ТОВ «Компанія «ВІВАТ Трейдинг», Агроцентр «Світ Рослин», ПП «Компанія COLLAR», Аутсорсинговий контакт-центр «StepCall», Відділення «Чернігівське «ПАТ «АЛЬФА-БАНК», ПрАТ Чернігівська взуттєва фабрика «Берегиня») поділились зі студентами актуальною інформацією щодо основних тенденцій розвитку компаній та лайфхаками, що допоможуть у майбутньому знайти високооплачувану роботу.

Такий захід користується шаленим інтересом як з боку роботодавців, так і з боку студентів, оскільки має за мету наблизити теорію до практики.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини