Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:07:27

З професійним святом привітали працівників освіти Чернігова

30.09.2017   09:16

1 жовтня своє професійне свято відзначають працівники освіти. З цієї нагоди 29 вересня у Міському Палаці культури освітян Чернігова привітали керівники міста й області.

В урочистостях взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко, керуючий справами обласної ради Олена Зубок, начальник управління освіти міської ради Василь Білогура, педагогічні працівники загальноосвітніх навчальних закладів міста, а також гості свята.

Владислав Атрошенко: 
- Як міський голова і як батько я низько вклоняюся Вам за Вашу роботу і висловлюю щиру вдячність. Ми єдиним колективом з Вами, освітянами, маємо змінювати наше місто на краще. Ви формуєте майбутнє нашої української нації, тож будь-який предмет треба викладати з огляду на це, закладаючи любов до рідного міста та його історії. Адже збудувати щастя тут, в Україні, зможемо тільки ми самі, українці.

Чернігівський міський голова побажав усім освітянам міцного здоров'я, особистого щастя, терпіння, мудрості, цікавих творчих ідей, сімейного благополуччя та мирного неба.          
 
У своїх привітаннях  виступаючі відзначили пріоритетність освіти як визначального фактору розвитку особистості, суспільства та держави, досягнення кращих європейських стандартів життя нашої країни та висловили освітянам свою повагу за їх невтомну благородну працю.

Кращих працівників освіти нагородили відзнаками облдержадміністрації, обласної та міської рад.

Розпорядженням Чернігівського міського голови 

Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету за вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання молодого покоління та з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти нагороджені:

-           ЗАЯЦЬ Тетяна Дмитрівна, вчитель математики спеціалізованої загальноосвітньої середньої школи №1 з поглибленим вивченням іноземних мов;
-           ЛЮБОНЬКО Алла Аркадіївна, вчитель математики загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів фізико-математичного профілю №12 міста Чернігова.

Подяка Чернігівського міського голови за вагомий особистий внесок в організацію і вдосконалення навчально-виховного процесу та з нагоди професійного свята - Дня працівників освітиоголошена:
-           КУЛАКОВІЙ Наталії Олександрівні, вихователю-методисту Чернігівського дошкільного навчального закладу №57 Чернігівської міської ради Чернігівської області;
-           СКРИЖИНСЬКІЙ Олені Вікторівні, вчителю української мови та літератури Чернігівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 Чернігівської міської ради Чернігівської області;
-           СОСЛУЄВІЙ Ірині Леонідівні, вихователю-методисту Чернігівського дошкільного навчального закладу №22 Чернігівської міської ради Чернігівської області.

Для працівників освіти та гостей урочистостей відбувся святковий концерт.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини