Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:57:00

Визначені обласні переможці Всеукраїнського конкурсу "Учитель року – 2017"

18.02.2017   12:25Агенцiя

В обласному Палаці дітей та юнацтва 17 лютого, зібралися освітяни з усієї Чернігівщини для відзначення переможців і лауреатів ІІ туру конкурсу "Учитель року – 2017".

До урочистого закриття обласного відбору долучилися заступник голови – керівник апарату Чернігівської облдержадміністрації Наталія Романова, начальник Управління освіти і науки ОДА Микола Конопацький, ректор обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського Анатолій Заліський.

Конкурс відбувався в кілька етапів у чотирьох номінаціях: «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво», «Початкова освіта».

У першому турі в районах та містах області брали участь 297 учителів, 87 з них вибороли право представляти творчі доробки у другому.

Цього тижня на завершальному відборі 20 фіналістів презентували власну педагогічну ідею, розробляли та захищали авторські творчі проекти, проводили відкриті уроки, демонстрували вміння аналізувати навчальний та науково-методичний апарат підручників для загальноосвітніх навчальних закладів.

Освітянська громада Чернігівщини вітала чотирьох переможців, які пройшли на всеукраїнський етап змагання.

— Професія вчителя має надзвичайне значення.Ви даєте дітям основи  знань, з якими вони будуть творити своє життя і майбутнє країни, –звернулася до присутніх  Наталія Романова.

Фіналісти нагороджені дипломами Управління освіти і науки облдержадміністрації, грошовими преміями.

На Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2017» Чернігівщину представлять:


– Федорченко Антоніна Юріївна, учитель біології Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді Чернігівської обласної ради;

– Коваленко Оксана Іванівна, учитель інформатики спеціалізованої загальноосвітньої школи № 2 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням іноземних мов міста Чернігів;

– Буланенко Людмила Віталіївна, учитель музичного мистецтва Вознесенського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад» Чернігівської районної ради;

– Кудряшова Ярослава Миколаївна, учитель початкових класів Чернігівського ліцею № 32 Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини