Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 05:02:42

Кращий студент ЧНТУ-2016

19.11.2016   11:28Агенцiя

Студентські роки вважаються найкращим періодом життя. Та це і не дивно. Безтурботне дитинство вже позаду, а попереду навчання, нові знайомства, нові враження, і повноцінне самостійне життя.

Пора студентства — це час божевільних відкриттів, час свободи і шалених веселощів, а також найважливіший час для визначення свого життєвого креда та головної мети!

З нагоди Міжнародного дня студента у Чернігівському національному технологічному університеті відбувся Урочистий захід. З вітальним словом до студентів звернувся ректор ЧНТУ, професор, доктор економічних наук, заслужений діяч науки і техніки України Шкарлет Сергій Миколайович. Свої щирі побажання на адресу студентів висловив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

У рамках конкурсу «Кращий студент ЧНТУ 2016» визначалися переможці у різних номінаціях.

У номінації «Кращий студент-аналітик ЧНТУ» перемогу здобула Жабинська Альона, студентка факультету проектного менеджменту, управління якістю та життєзабезпечення. Переможницю вітав голова Ради зовнішньої політики «Українська призма», керівник Програми дослідження політики Східного партнерства Геннадій Максак.

«Кращий студент-програміст ЧНТУ» присвоєно Грицаю Микиті, студенту факультету електронних та інформаційних технологій. Переможця нагороджував керівник Чернігівської філії  ТОВ «ЕСТАУНД КОММЕРС» Юрій Шудра. 

Звання «Кращого студента-медійника ЧНТУ» отримала студентка факультету соціальної роботи  Стронська Марія, здобутки якої у сфері медіа мають високий рівень. Нагороду вручав заступник Чернігівського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександр Ломака.

«Кращий студент-спортсмен ЧНТУ» – Рожнятовська Дар’я, студентка факультету електронних  та інформаційних технологій, яка є призером світових спортивних змагань зі стрільби по рухомій мішені. Почесна місія оголосити переможця  випала  одному  із  найуспішніших сучасних  українських  біатлоністів, неодноразовому учаснику  Зимових  Олімпійських  ігор,  чемпіону світу  з  літнього  біатлону  2003 року,  призеру Чемпіонату  світу  з  біатлону  2007 р. Андрію Дериземлі.

«Кращим студентом-громадським діячем ЧНТУ» став Кропива Олександр, студент факультету життєдіяльності, природокористування і туризму, який є учасником університетських, міських та всеукраїнських волонтерських акцій. Нагороду вручала директор Департаменту сім‘ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації Ніна Лемеш.

У номінації «Кращий студент-науковець ЧНТУ» перемогу отримали у галузі «Економіка» - Дерій  Ольга, студентка обліково-економічного факультету, у галузі «Гуманітарних наук» Погребець Олена, студентка факультету соціальної роботи та «Кращий студент-науковець» у галузі «Техніка» - Цеков Богдан, студент механіко-технологічного факультету. Нагороджувала наших науковців переможниця третього етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідних робіт учнів – членів Малої академії наук України 2016 року, учениця 11 класу Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді Пустовойт Даша.

Кращим студентом ЧНТУ 2016  визнано студентку, яка є активною у всіх сферах життя факультету та університету, має успіхи у навчанні і науковій роботі - Бадай Марія, студентка механіко-технологічного факультету, яка буде представляти наш університет на обласному етапі конкурсу «Кращий студент України».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини