Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 01:12:48

Застосування нових медіа у роботі державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

10.11.2016   09:31Агенцiя

Під такою назвою в Центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 9 – 10 листопада проходить тематичний короткотерміновий семінар щодо можливостей застосування нових медіа у роботі органів влади.

Участь у заході беруть заступники голів райдержадміністрацій, міських голів Чернігова, Ніжина, Прилук, Новгород-Сіверського з гуманітарних питань.

Мова йтиме про нові медіа та їх використання у роботі державного службовця та посадової особи місцевого самоврядування; культуру мовлення Інтернет-комунікацій; конструювання іміджу засобами нових медіа; сприйняття та розуміння інформації в мережі Інтернет. Учасники навчання отримають поради щодо роботи з інформацією, підготовки новин та повідомлень; дізнаються про просування діяльності органів влади за допомогою інформаційних технологій (мас-медіа для агенцій управління).

Окрім цього, під час семінару висвітлюватиметься проект ЗУ «Про службу в органах місцевого самоврядування» та стан реформування системи державного управління. Увага слухачів звертатиметься також на засади державної політики у забезпеченні охорони дитинства, актуальні питання соціальної роботи, системи охорони здоров’я та освіти в області.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.