Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 09:01:30

День Знань - це свято, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас

01.09.2016   13:59Агенцiя

Вже багато років жага знань збирає в цей день у Чернігівському інституті імені Героїв Крут МАУП щасливих студентів і викладачів! Він символізує для нас початок нового навчального року, сповненого інтелектуальних пошуків і цікавих знахідок, творчих рішень і професійного зростання, інформує Прес-центр ЧІ імені Героїв Крут МАУП.

До всіх присутніх з вітальним словом звернувся директор інституту кандидат економічних наук, доцент Мурашко Микола Іванович. Він тепло привітав викладачів, студентів та гостей з Днем Знань, з початком навчального року і зазначив, що сьогодні, як ніколи зростає попит на вищу освіту, на сучасні професії, пов’язані з новітніми наукоємними технологіями. Перед сучасними студентами постає відповідальне завдання – сформувати насамперед свою особистість, здатну творчо мислити та прагнути пізнавати незвідане. Майбутнє нашої країни залежить від тих, хто в ній живе і працює.

Цей день як початок студентського життя є, зазвичай, особливим для наших першокурсників, яких ми завжди з радістю приймаємо у свою велику родину. В інституті існує почесна традиція: найкращим студентам надається право вручити першокурсникам залікові книжки та «Пам’ятки першокурсника». У цьому році це право було надано відмінникам навчання: студенту 4 курсу Стаднику Ігорю та студенці 5 курсу Тацосі Євгенії. Пам’ятка першокурсника допоможе швидко, а головне правильно обрати орієнтири студентського життя.

Кожен рік також вже традиційно адміністрація інституту відзначає тих студентів, які на «відмінно» закінчили навчальний рік та брали активну участь у культурному житті Академії. Заступник директора з науково-педагогічної роботи, кандидат економічних наук Назарко Світлана Олексіївна вручила грамоти найкращим студентам інституту.

Незабутньої атмосфери нашому святу додали пісні про Україну, добрі мрії та любов у виконанні випускника Чернігівського інституту МАУП Владислава Підгорного та його друзів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини