Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:16:09

Вступ на державну службу за оновленими нормами

11.04.2016   14:42

Про це говорилося на виїзному семінарі-тренінгу на тему: «Основні засади реформування державної служби та служби в органах місцевого самоврядування» для державних службовців органів виконавчої влади та посадових осіб місцевого самоврядування Новгород-Сіверського району.

У відкритті та роботі семінару-тренінгу взяли участь  –  Олена Володимирівна Мовчан – голова Новгород-Сіверської районної державної адміністрації та В’ячеслав Маркович Кауфман – голова Новгород-Сіверської районної ради.

Під час ознайомлення із  основними новаціями Закону України «Про державну службу», який вступить в силу з 1 травня 2016 року, Підгайний Петро Михайлович – заступник директора  Центру, акцентував увагу присутніх на тому, що метою Закону є професіоналізація державної служби шляхом удосконалення правового регулювання державної служби відповідно до європейських принципів ефективного врядування. Новий Закон ґрунтується на інноваційному розумінні професійності державної служби, що полягає у об’єктивності, справедливості та неупередженості при підготовці політичних та прийнятті адміністративних рішень. Він підвищує соціальний статус державного службовця, впроваджує адекватне матеріальне забезпечення, краще захищає права на професію, насамперед, від впливу політичних факторів.

Перед учасниками семінару також виступив Дубок Валентин Петрович – заступник начальника Міжрегіонального управління Нацдержслужби у м. Києві, Київській, Чернігівській та Черкаській областях, магістр державного управління, який розповів про підзаконні нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України та Нацдержслужби України щодо практичних питань проходження державної служби в органах виконавчої влади відповідно до вимог Закону України «Про державну службу» та відповів на численні запитання присутніх.

Ожог Олена Володимирівна – головний спеціаліст відділу ресурсного забезпечення розвитку територій та з питань державного сектору економіки Департаменту економічного розвитку обласної державної адміністрації розповіла учасникам семінару про новації та проблемні питання у сфері державних закупівель, а також про сутність та механізми проведення електронних державних закупівель.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини