Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:50:22

Чернігівські школярі змагатимуться за звання "Фінансовий геній-2016"

18.03.2016   10:50Агенцiя

І зможуть виграти до 50 тисяч гривень на освіту

Отримати 50 000 грн на навчання у виші та перевірити рівень своїх економічних знань зможуть випускники будь-якої української школи.
В Україні розпочалася реєстрація учасників олімпіади «Фінансовий геній – 2016», яку проводить національна програма фінансової грамотності «ЮніорБанк». Узяти участь в ній зможе будь-який випускник загальноосвітньої школи не залежно від місця проживання та оцінок у табелі. Щоб поборотися за головний приз – 50 000 грн на навчання у виші, навіть не доведеться вставати з-за столу – перший заочний тур олімпіади проходить онлайн.

«Це унікальна олімпіада, стати учасником якої може будь-хто, – говорить Олена Бжестовська, керівник ЮніорБанку. – Володарем гранта на навчання може виявитися випускник будь-якої школи, міської чи сільської. Окрім того, всі учасники проекту отримають чудовий шанс підготуватися до вступних тестувань з економіки без залучення репетиторів».

Щоб стати учасником олімпіади, потрібно до 24 березня зареєструватися на сайті juniorbank.com.ua. Ще однією умовою участі в проекті є наявність Картки ЮНІОРА. Її можна безкоштовно відкрити в будь-якому відділенні банку або замовити на сайті. Потім протягом чотирьох тижнів конкурсанти повинні виконати завдання дистанційного туру (тести та завдання на різні теми з економіки, фінансів, банківської справи). Після складання тестів і вирішення завдань учасникам «Фінансового генія» будуть нараховуватися конкурсні бали.

Учасниками фінального туру олімпіади, що пройде наприкінці квітня в головному офісі ПриватБанку в Дніпропетровську, стануть 20 конкурсантів, які набрали найбільше балів під час першого етапу. Серед фіналістів за підсумками вирішення практичних завдань і кейсів буде визначено переможця року, який отримає головний приз олімпіади.

Прес-служба ПриватБанку в Чернігові

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини