Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:56:31

Правоохоронці розповіли дітям про те, що дорога сповнена несподіванок та небезпек

09.09.2015   14:13Агенцiя

Літо позаду. Розпочався новий навчальний рік. Більшість дітлахів пішли до школи. Аби нагадати школярикам правила безпечної поведінки на дорозі, працівники ДАІ почали активну роботу в даному напрямку.

Працівники ДАІ на патрульному автомобілі завітали до комунального закладу «Чернігівський навчально-реабілітаційний центр Чернігівської обласної ради» для дітей зі зниженим зором. Враховуючи те, що біля даної школи пожвавлений рух транспортних засобів «вартові доріг» на умовному перехресті провели із дітками пізнавальні заняття, під час яких розповіли малечі, як слід поводитись на дорозі.

Правоохоронці розповіли дітям про те, що дорога сповнена несподіванок та небезпек. Тому потрібно бути завжди уважними та обережними, добре вивчити Правила дорожнього руху й повсякчас дотримуватися їх.

Після добре засвоєного уроку, малята спільно з працівниками ДАІ вчились правильно переходити вулицю. Правоохоронці на наглядному прикладі показували діткам, як потрібно переходити дорогу коли перехід регульований та нерегульований.

І наостанок, малеча ознайомилась з патрульним автомобілем, хлопчики мали змогу посидіти за кермом і відчути себе справжніми водіями. На згадку дітлахи сфотографувалися з працівниками ДАІ біля патрульного автомобіля.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини