Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:18:34

Сергій Березенко привітав чернігівців з Днем знань. ФОТОрепортаж

01.09.2015   17:14Агенцiя

У День знань, народний депутат України Сергій Березенко відвідав навчальні заклади Чернігова.

На святі Першого дзвоника у школі №27 народний депутат привітав вчителів, учнів та батьків зі святом, побажав успіхів  та досягнень у навчанні та спорті. Школа тепер має мале футбольне поле, у встановленні якого допоміг Сергій Березенко, тож без спортивних перемог не обійтися. За його словами до Ради регіонального розвитку звернулися батьки учнів школи, і тепер їх дітям є де ганяти м’яч.

 

- Чому саме 27-а школа? Так сталося, що нам надійшло звернення звідси про допомогу і ми в рамках роботи Ради регіонального розвитку відгукнулися на прохання, - пояснив народний депутат.

За його словами, коли майданчик був добудований, постало інше питання. Йде осінь і як відомо, у цю пору року темнішає рано. То ж було вирішено встановити ще й освітлення, щоб молодь могла грати і ввечері, а батьки не турбувалися про її безпеку.

До речі на свято Сергій Березенко прийшов не з пустими руками, а до нового футбольного майданчика з освітленням подарував ще й новенькі м’ячі.

Наступним місцем, куди завітав народний обранець став дитячий садочок № 62 «Олеся». І тут не обійшлося без добрих справ. Дізнавшись, що садочку потрібні нові меблі та ремонт приміщень та подвір’я, Сергій Березенко посприяв виділенню коштів на покращення матеріально-технічного стану дошкільного навчального закладу.

Проте подарунки на перше вересня отримують не лише діти та школярі. Народному депутату вихованці дитсадочку подарували картину, яку вони зробили   власноруч, а вдячні батьки нагородили Сергія Березенка подякою батьківського комітету. Також малеча підготувала кілька віршів та пісень, якими і порадувала гостя.

Мало хто знає, але й народний депутат Сергій Березенко колись займався музичним мистецтвом, а саме грав на скрипці. Саме тому він приділив особливу увагу Чернігівській дитячій музичній школі № 1.

Нардеп поспілкувався із персоналом закладу та розповів про свої плани на майбутнє.

- До наступного року спільно з містом ми плануємо добудувати корпус. Він буде досить великий і дасть можливість створити більше класів і розмістити більше талановитих дітей, - зазначив Сергій Березенко.

На сьогодні у музичній школі навчається більше 600 учнів.

Також депутат зізнався, що спільно з Радою регіонального розвитку було зроблено замовлення на декілька дорого вартісних народних інструментів –  бандур. На сьогодні в Україні виготовляють бандури тільки у Львівській майстерні і це дуже тривалий процес. Але Березенко впевнений, що до кінця цього року школа отримає обіцяні інструменти.

Тож сьогодні, 1 вересня, хтось провів своїх дітей перший раз у перший клас, хтось вперше пішов до садочку, школи, вищого навчального закладу чи коледжу, а Сергій Березенко вперше зустрівся з чернігівцями в якості народного депутата.

Олена Михайленко

PR

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини