Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 17:55:42

Переможці конкурсу "Добродєл" їдуть на стажування до Європи

29.04.2015   12:20Агенцiя

У квітні завершився конкурсу "Расскажи про добрые дела на "Добродел" - отправься на стажировку в Европу", який проводив Центр Ахалар.

За підсумками конкурсу переможцями стали троє учасників, які зареєстрували свої ідеї після 23 лютого 2015 року. Слід відміти, що переможців обирали користувачі інтернету, які підтримували чи не підтримували ідею учасників. Також враховувалися поради та коментарі.

Тож перше місце з рейтингом 1258 зайняла Тетяна Пекур та її справа №557 - "Знайти себе справжню".
На другому місці справа №545 Артема Андрющенка під назвою "Створення інформаційної веб-мапи". Ця ідея отримала рейтинг 247.
І третє місце з рейтингом 241 отримала Софія Якименко, справа № 520 – «Молодь відновлює зруйновану історичну будівлю».  

Як і обіцяли організатори конкурса, переможці пройдуть стажування у Європі. Так  у червні Тетяна Пекур побуває в Данії,а Артем Андрющенко у Польщі. І восени Софія Якименко візьме участь у Словацькому стажуванні.

Про участь у конкурсі та подальші плани на реалізацію ідеї "Знайди себе справжню" розповідає переможниця Тетяна Пекур:

- Сама участь у конкурсі дала просто колосальний поштовх. З’являються інсайди. Я постійно щось записую. Тепер не просто існує ідея як знайти себе справжню. З’явилося бачення того, як це реалізовувати. Наприклад, зараз я хочу перевірити кілька методик, якими користуються коучі. Створити невеличкий тренінг. Також розпочати вести власний блог. Дуже допомогли коментарі читачів. Вони не тільки підтримали мене, але й задали напрямок. Все про що я писала, я робила для когось або для себе, але не в комплексі а частинами. Тепер завдання привести все в єдину систему.

До речі, на сайті "Добродєл" постійно оновлюються ідеї учасників, які можуть стати вашими однодумцями. А можливо ви вже маєте гарну ідею?

Чернігівський монітор

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.