Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:39:41

Причинами Машівського довгобуду займеться прокуратура області

10.02.2015   12:05

Про це минулого четверга під час робочої поїздки до Семенівщини наголосив голова обласної ради Микола Звєрєв.

В ході згаданого візиту він, зокрема, поцікавився ходом будівництва нової школи у селі Машево. За словами керівника, до нього надходять численні звернення щодо необхідності пришвидшення введення в експлуатацію цього соціально важливого об'єкту. Адже для Машівської територіальної громади - це вже давно історією з «бородою». Бо вже більше десятка років місцевих селян «годують» обіцянками про новий, двохповерховий храм науки. Але ж минув не один рік, а віз, як кажуть, і нині там.

Саме тому, аби безпосередньо на місці ознайомитися із ситуацією, що склалася навколо згаданого довгобуду, голова обласної ради разом із керівництвом району відвідав Машево та поспілкувався із жителями місцевої територіальної громади.

Як можна було переконатися, для введення школи в експлуатацію, залишилося провести лише внутрішні роботи, адже дах і вікна, за європейськими стандартами, будівля вже має. В чім же криється причина довгобуду? Чому до цих пір двері нового навчального закладу так і не відкрилися перед майже сотнею місцевих хлопчиків та дівчаток, яким сьогодні доводиться навчатися в непристосованих аварійних приміщеннях?

Ці питання Микола Звєрєв 10 лютого адресував у своїх листах прокуратурі області та департаменту інвестиційного розвитку та капітального будівництва обласної держадміністрації.

Зокрема, прокуратура повинна провести перевірку роботи підрядних будівельних організацій, що займалися будівництвом школи та з'ясувати причини його незавершення протягом тривалого часу, а департамент інвестрозвитку та капітального будівництва ОДА – надати інформацію про обсяги коштів, які були вже витрачені на будівельні роботи, та підготувати розрахунки вартості завершення спорудження Машівської школи.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.