Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:38:05

Лідерствов епоху веб 2.0

05.02.2015   08:23Агенцiя

Про Інтернет, соціальні мережі та пошукові системи знає зараз чи не кожен. А от мало хто здогадується про те, як правильно цим користуватися, аби не лише знайти потрібну і правдиву інформацію, а й не зашкодити собі.

Секретами використання нових медіа з учасниками Школи Лідера «Відповідальна молодь» поділився керівник програм нових медіа ГО «Інтерньюз - Україна» Віталій Мороз. Тренінг відбувся 4 лютого у рамках реалізації проекту «Зміцнення міжрегіональної молодіжної співпраці та мережування» громадської організації «Чернігівський Центр Прав Людини».

Поколінню, що народилася в епоху Інтернет – залежності, надзвичайно важливо вміти фільтрувати інформацію, що пропонує мережа, – зазначив Віталій Мороз.

Під час тренінгу учасники дізналися про маніпуляції та репутацію в Всесвітній мережі, обговорили специфіку різних Інтернет - ресурсів.

Цікавим відкриттям стало те, що далеко не вся молодь бачить лише позитив у «світовому павутинні». Адже користування ним викликає залежність. Та не зважаючи на це, позбуватися її ніхто не поспішає.

Не менш важливим для молоді стало використання вже відомих соціальних мереж  twitter, Instagram, але вже з іншої невідомої раніше їм сторони. Виявилось, що за допомогою так званих «ретвітів» та «хештегів» можна з легкістю розповісти про новину всьому світу або навіть отримати за свої публікації немалі кошти. Нові соціальні мережі дають унікальну можливість зробити собі «Ім’я» у сфері медіа та журналістики без зайвих зусиль та «хороших» знайомств.

Озброївшись новими знаннями, активна молодь Сумської і Чернігівської областей, а саме така зібралася у ІІІ Школі Лідера, поспішає їх застосувати. І, можливо, скоро світ дізнається про нового лідера у сфері медіа.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини