Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 06:55:32

Урочистий випуск слухачів Чернігівського юридичного коледжу

05.07.2014   15:02

5 липня на Пагорбі Слави, біля Болдиних гір, відбувся урочистий випуск молодих фахівців-офіцерів, які закінчили Чернігівський юридичний коледж Державної пенітенціарної служби України у 2014 році.

Привітати молодих офіцерів з цією подією завітали заступник Міністра Юстиції України – керівник апарату Ігор Алексєєв, заступник голови - керівник апарату обласної державної адміністрації Сергій Журман, Голова Державної пенітенціарної служби України Сергій Старенький та керівники силових структур області.

Урочистості розпочалися з покладання квітів до пам’ятника Невідомому солдату та «Вічного вогню» на Болдиній горі.

-З новим багажем, набутих в юридичному коледжі знань, ви будете реалізовувати пенітенціарну політику держави в усіх підрозділах Державної кримінально-виконавчої служби України. Саме вам продовжувати славні традиції батьків та дідів, охороняти мирну працю та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави,- наголосив Сергій Журман, вітаючи випускників.

Слід зазначити, що цьогорічні урочистості для коледжу особливі, адже випуск ювілейний - двадцятий. Дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» отримали 96 курсантів, які навчалися за спеціальністю «Правоохоронна діяльність», та 50 курсантів - дипломи освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Одинадцять випускників юридичного коледжу отримали дипломи з відзнакою.

Після вручення дипломів слухачам відбулися показові виступи курсантів коледжу.

Обряд благословення випускників провів Архієпископ Чернігівський і Новгород-Сіверський Амвросій.

На завершення заходу випускники та курсанти коледжу урочистим маршем пройшли біля підніжжя Меморіалу Слави.
 

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.