Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:04:55

Правові та практичні аспекти державних закупівель в Україні

18.06.2014   07:30

Черговий семінар для спеціалістів з питань організації та здійснення закупівель за бюджетні кошти проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення з 17 по 20 червня.

У відкритті заходу взяли участь начальник управління з питань розвитку реального сектору економіки Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Микола Силенко та директор Центру Володимир Бойко.

Увага фахівців звертатиметься на положення нормативно-правової бази щодо державних закупівель в Україні (ЗУ «Про здійснення державних закупівель» та ін.); основні положення та функції комітету з конкурсних торгів, перелік документів та строки оприлюднення інформації щодо закупівель на відповідному веб-порталі.

Учасники навчання опрацьовуватимуть особливості закупівель за рамковими угодами; засади планування закупівель (визначення потреби, порядок складання річного плану закупівель), визначення предмета та вибір процедури закупівлі. Також йтиметься про організацію та проведення відкритих торгів, двоступеневих торгів; організацію та проведення попередньої кваліфікації учасників, запиту цінових пропозицій та порядок оскарження процедур закупівель.

Далі розглядатиметься порядок підготовки документації конкурсних торгів; розкриття, оцінка та порівняння пропозицій конкурсних торгів; специфіка укладання договорів на закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти; порядок звітності щодо здійснення державних закупівель; питання відповідальності за порушення законодавства у сфері закупівель, державного регулювання, контролю у сфері закупівель та типові порушення під час проведення процедур державних закупівель.

Під час практичних занять слухачі опановуватимуть засади проведення процедури закупівлі товарів, робіт чи послуг та оформлення необхідної документації. По завершенню навчання фахівці пройдуть контрольний тест на предмет засвоєння отриманих знань.
 

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.