Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:24:59

Останній дзвоник для 1866 випускників Чернігова

31.05.2014   10:30

Свято Останнього дзвоника сьогодні проходить у загальноосвітніх закладах Чернігова. Всього в обласному центрі – 2048 випускників 9 класів та 1866 випускників 11 класів.

Міський голова Олександр Соколов відвідав урочисту лінійку з нагоди Останнього дзвоника у гімназії №31, у якій зі шкільними роками попрощалися майже 90 хлопців та дівчат. Символічно, що це 31-й випуск 31-ої гімназії.

О.Соколов наголосив, що перед випускниками та їхніми батьками розпочинається особливо відповідальна пора – визначитися з професійним вибором, обрати власний шлях у житті.

"Я впевнений, що ви підтвердите свої високі знання, оберете правильний шлях, свою професію, яка зробить вас такими ж чудовими людьми, як ваші батьки, бабусі та дідусі", - сказав міський голова. Також керівник міста побажав випускникам не забувати про рідний навчальний заклад, адже у гімназії №31 вже склалися свої традиції. І нині у закладі працюють 11 вчителів, які свого часу теж були її випускниками.

Міський голова та директор гімназії №31 Василь Карпенко вручили почесні грамоти кращим школярам та випускникам. На різних творчих конкурсах та змаганнях, предметних олімпіадах цього року гімназисти отримали майже 150 грамот і дипломів.

На завершення урочистої лінійки одинадцятикласники виконали прощальний шкільний вальс. А останній дзвоник дали учень Роман Пирко, мама якого була у першому випуску гімназії, та учениця Анна Гавриш, солістка шкільного хореографічного ансамблю "Веснянка". Естафету від старших школярів отримали молодші, а потім запропонували долучитися до церемонії і міському голові Олександру Соколову та начальнику управління освіти міської ради Володимиру Купріяненку.

Цього дня на Останньому дзвонику в загальноосвітньому навчальному закладі № 19 побував секретар міської ради Владислав Кухар. А перший заступник міського голови Микола Миргородський був гостем на урочистостях в ЗНЗ № 33 та ЗНЗ № 34.
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини