Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 17:19:33

В Чернігові вихованці навчальної програми ЮніорБанку відсвяткували випускний

28.05.2014   08:06Агенцiя

Двадцять школярів Чернігівських міських шкіл отримали дипломи про проходження навчання в Бізнес-Школі та цінні подарунки. Випущено було дві групи: молодша, в якій навчались діти віком 10-13 років, та старша – діти віком 14-16 років. Найбільше учнів відвідувало бізнес-школу з ліцею №32 та учні 9 класів школи №12.

На сьогоднішній день ПриватБанк є єдиним українським банком, який має власну освітню програму під назвою Бізнес-Школа ЮніорБанку та проводить безкоштовне навчання для дітей від 10 і до 17 років по підвищенню їхньої фінансової грамотності та формуванню розуміння, як заробляти гроші, відкривати власний бізнес та бути успішною людиною. З початку відкриття Бізнес-Школи у 2009 році близько 100 дітей в м.Чернігові мали можливість пройти в ній навчання.

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ділові ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Школярі Бізнес-Школи отримують знання про банківську справу, вчаться заробляти гроші та вивчають закони їх економії, навчаються ораторському мистецтву, секретам ведення успішних переговорів та отримують безліч інших знань, які деякі люди здобувають протягом всього життя.

Учні школи вивчають не лише теорію, а й практично навчаються як користуватись банкоматами, терміналами самообслуговування, розраховуватись в ТСП. Допомагає їм це робити їхня особиста безкоштовна карта Юніора, яка випускається лише за згодою батьків.

На заняттях діти заохочуються солодкими подарунками та сувенірною продукцією від ЮніорБанку. Навчальний курс триває три місяці. По закінченню студенти отримують дипломи і сертифікати, які надають право і можливість в подальшому проходити стажування у одному з найбільших вітчизняних банків ПриватБанку. Набір у Бізнес-школу на наступного року вже розпочато на жовтень-грудень. Насьогодні відкрито бізнес-школи не лише в Чернігові, а і в м.Прилуки Чернігівської обл., та м.Славутич Київської обл.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об’єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини