Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:27:42

Студенти побували у чернігівськкому СІЗО

25.04.2014   15:52Агенцiя

Чернігівський слідчий ізолятор управління Державної пенітенціарної служби України в Чернігівській області відвідали студенти 4-го курсу Чернігівського інституту інформації, бізнесу і права ім. академіка Ю. Бугая.

Метою даної екскурсії стало практичне закріплення студентами теоретичних положень щодо проведення профілактичної роботи в органах і установах Державної пенітенціарної служби України.

Біля головного входу до ізолятора студентів зустрів заступник начальника з соціально-виховної і психологічної роботи Юрій Білоколоша. Після короткого інструктажу стосовно правил поведінки в ізоляторі та у супроводі співробітників установи студенти зайшли на територію СІЗО.
Майбутніх юристів провели коридорами з камерами, показали прогулянковий дворик. Юрій Білоколоша розповів, як ув`язнені проводять час на прогулянках, після чого учасники екскурсії попрямували до кімнат побачень.

Далі студенти відвідали камери, в яких утримуються неповнолітні. Майбутні юристи побували в спортзалі для спецконтингенту, учбовому класі, кабінеті психолога. Запам'яталась студентам і бібліотека установи.

У відвідувачів виникали запитання про розпорядок дня ув'язнених осіб, про харчування, їх навчання та працю.
Студенти дізналися про особливу категорію ув'язнених – жінок. Окрема камера є і для тих жінок, що потрапили в ізолятор вагітними або ж з маленькими дітьми. Такі жінки і їхні діти знаходяться під наглядом медиків.

Навчальна екскурсія надовго запам'ятається студентам інституту, які закріпили на практиці знання, отримані ними теоретично при навчанні.

Прес-служба управління ДПтС України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.