Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:38:54

Подвійне свято студентів ЧНТУ: удвічі урочистіше, удвічі цікавіше!

14.02.2014   09:55Агенцiя

Ошатні випускники-магістри в академічних мантіях, нові обличчя лідерів найкращих представників студентського активу, кожен із яких тримає в руках свій заслужений золотий кубок, щирі привітання викладачів та друзів — така картина спостерігалася 11 лютого в Чернігівському національному технологічному університеті під час урочистого заходу «Гордість університету-2014».

Усі 82 випускники магістратури чотирьох факультетів, серед яких 33 володарі дипломів із відзнакою, 10 студентів — переможців безпосередньо в конкурсних номінаціях та й загалом уся велика студентська родина, яка прийшла підтримати своїх друзів, стали ще одним свідченням, що університет живе повноцінним життям.

Усіх переможців, номінантів та випускників, які, до речі, вперше зібралися разом саме на цьому щорічному заході, привітав ректор університету Сергій Шкарлет. «Бажаю вам ніколи не ставити мету нижче ваших можливостей, не зупинятися, а рухатися тільки вперед, — сказав він. — Нехай ваші знання та навички — творчі, спортивні, наукові — будуть вам завжди в нагоді. Успіхів і добра вам, а випускникам — гарної легкої дороги».

Той факт, що студентський загал вузу дійсно є активним і творчим, під час заходу підтвердив концерт. А ось те, що тут студентів не тільки навчають, а й помічають і цінують їхні таланти, підтвердило нагородження. Сама місія вручення відзнак переможцям номінацій була надана почесним гостям університету — випускникам ЧНТУ минулих років.

Так, переможця номінації «Кращий журналіст» Марію Стронську нагороджувала кореспондент телеканалу «1+1» Алла Скорик, а кращого громадського діяча Максима Гаркушу — президент Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, депутат міськради Костянтин Іванов. Найкращих спортсменів року Володимира Леоненка та Анну Жмурко вітали найкращі представники цієї сфери — тренер олімпійської чемпіонки Олени Костевич, до речі, теж випускниці ЧНТУ, Ігор Чередінов.

Заслужений тренер України висловив окрему подяку ректору, який вивів спортивний напрямок у вузі на зовсім інший рівень. Крім того, на підтвердження небайдужого ставлення до виховання студентства Сергій Шкарлет отримав відзнаку від голови комітету фізичного виховання та спорту МОН України.

Переможцями в номінаціях «Кращий…» стали Володимир Андрющенко та Христина Кіпароідзе («Відмінник року»), Юлія Назаренко («Науковець року»), Наталія Пархоменко («Профспілковий діяч»), Олена Бринь («Культурно-масовий діяч») та колектив «Ілюзія» («Відкриття року»).


http://vid.cn.ua/content/view/9968/65/
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.