Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:58:15

Чернігівська вчителька нагороджена щорічною премією Верховної Ради України

19.10.2013   09:37

Постановою Верховної Ради України від 08.10.2013 року "Про присудження щорічної премії ВРУ педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів" вчителька чернігівської школи № 2 Олена Михайлівна Лобода отримала високу нагороду серед інших 30-ти вчителів України.

Олена Лобода 11 років працює у загальноосвітній середній школі № 2 вчителем економіки. За цей час її учні отримали 64 дипломи міських, обласних та Всеукраїнських олімпіад з економіки, з них 9 – на Всеукраїнському етапі олімпіад.

За словами директорки школи Тамари Касаткіної, Олена Лобода відбирає учнів ще з 7-го класу і готує їх до олімпіад з економіки, на яких вони змагаються з дев'ятикласниками.

Так, один з учнів Олени Лободи, випускник 2013 року Білоокий Валентин протягом 5-ти років, починаючи з 7-го класу, отримав 15 дипломів переможця олімпіад різного рівня з економіки. Цього року він вступив до Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка на спеціальність "міжнародні економіка".


Довідка:
Щорічна Премія Верховної Ради України педагогічним працівникам загальноосвітніх, професійно-технічних, дошкільних та позашкільних навчальних закладів заснована з метою піднесення ролі та авторитету педагога в суспільстві та заохочення педагогічних працівників до творчої, результативної праці з 1 січня 2007 року. Щорічно присуджується 30 Премій.
Дипломи і нагрудні знаки лауреатам вручатиме голова Верховної Ради України у приміщенні Верховної Ради України в урочистій обстановці.

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини